Een Amerikaanse vrouw draait mogelijk de bak in, nadat ze een onschuldige teddybeer op brute wijze met een mes had bewerkt. Ze kreeg de beer van haar vriend en riep: "Ik wou dat jij dit was!" De geliefde van Carly Marra, en vader van haar eerste kind, probeerde Marra te dumpen met een sms'je. Hij wilde terug naar een ex-vriendin. Marra vroeg hem nog één avond met zijn gezin door te brengen. Het stel kreeg ruzie toen het erop leek dat Marra haar vriend niet meer wilde laten vertrekken.
Een boze Marra pakte daarop een keukenmes en ging haar teddybeer te lijf. Daarbij bedreigde ze niet enkel de beer, maar ook haar vriend. "Ik ga je steken", zou ze geroepen hebben. Bovendien beet en sloeg ze haar vriend toen die de beer probeerde te redden.
De man wist uiteindelijk het mes af te pakken en Marra op te sluiten in de badkamer, voordat hij de politie belde. Marra, die in januari nog een kind kreeg van een andere man, zegt dat haar vriend haar bedreigde met het mes en haar pijn deed. Marra is aangeklaagd voor onder meer mishandeling en bedreiging en is op borgtocht vrijgelaten. Hoe het gaat met de toegetakelde, 1,5 meter lange teddybeer, is niet bekend.