Anna en Lucy DeCinque zijn tweelingzussen die je bijna niet uit elkaar kunt halen. De Australische meiden hebben samen n baantje, slapen in hetzelfde bed, eten exact hetzelfde, delen een Facebookaccount en hebben samen n vriendje.
De normaalste zaak van de wereld
De meiden komen uit Perth en hebben samen omgerekend al 145.000 euro gespendeerd aan plastische chirurgie om zoveel mogelijk op elkaar te lijken. "We daten op dit moment met n jongen", vertelt Anna aan de New York Post. "Het is een relatie tussen drie mensen. We delen hem."
Volgens haar zus is dat ook helemaal niet vreemd. Lucy vertelt: "We hebben precies dezelfde smaak, dus dan is het logisch dat we ook op dezelfde jongen vallen." Ze vinden het beide helemaal niet erg om de jongen te delen met elkaar.
De tweeling werkt in de ouderenzorg en de twee verdelen de shifts en het salaris altijd netjes. Van het geld kopen ze alles om er beter uit te zien en gaan ze lekker op stap. Mannen vinden het schijnbaar prachtig. "Als we uitgaan, worden we constant aangesproken door kerels die met ons tween willen trouwen."
Foto