De meeste tienermeisjes houden er andere hobby's op na. Maar de 15-jarige Haley Hall heeft flink wat uren gespendeerd aan het leren van de kunst van het zwaardslikken. Ze wist het maandenlang geheim te houden voor haar ouders.
Na het lezen van een boek over zwaardslikken, op 14-jarige leeftijd, sloot Haley zichzelf regelmatig op in haar slaapkamer. Ze oefende drie maanden lang voordat ze haar bijzondere talent aan haar ouders durfde te laten zien.
Haley - die zichzelf 'The Amazing Pandora' - noemt vertelt: "Ik heb altijd van optreden gehouden. Acteren is eigenlijk mijn passie, maar ik wilde meer variatie brengen in mijn optredens."
Haar ouders zijn inmiddels bijgekomen van de schrik en zeggen achter hun dochter te staan. "Onze dochters zijn niet het van die standaard meisjes, dus ik mag niet heel verbaasd zijn," vertelt de vader.
Wereldwijd bestaan er slechts 25 vrouwelijke zwaardslikkers en daar is Haley er nu één van. Haar nieuwe doel is een plekje bemachtigen in het Guinness Book of Records.
Filmpje