De politie van Florida heeft in een woning in Lake Worth vijftig bevroren katten gevonden in verschillende diepvriezers. De agenten gingen er eigenlijk een man oppakken die verdacht wordt van het bezit van pedopornografisch materiaal.

De 55-jarige Doug Westcott hield in zijn woning in Lake Worth ook 35 levende katten, die met hun uitwerpselen zorgden voor zo een misselijkmakende geur dat de politieagenten maskers moesten dragen om het huis te betreden, aldus de regionale krant The Palm Beach Post. De vijftig dode katten waren weggestopt in vier diepvriezers.
Zijn buren meldden dat de man vreemd gedrag vertoonde. Zo liep hij graag rond zonder bovenkledij en probeerde hij kleine kinderen cadeautjes te geven. Volgens hen konden de katten vrij in en uit het huis lopen en roken ze de stank van de uitwerpselen tot in hun eigen huis.
Volgens de lokale dierenbescherming weigerde de man afstand te doen van de levende katten. Een rechter moet nu binnen de dertig dagen beslissen wat er met de dieren zal gebeuren.