In Australië is een gezin aan de dood ontsnapt toen een auto door het dak van hun huis naar binnen viel. De auto was bij Brisbane van de weg geraakt en kwam op het lager gelegen huis terecht.

Binnen lagen de vader, de moeder, een zoontje van zeven en een baby te slapen. De auto belandde deels in de badkamer en deels in de woonkamer.
Volgens de brandweer van Brisbane is het een wonder dat er geen doden zijn gevallen. Het gezin bleef ongedeerd; de 19-jarige automobilist is met schaaf- en snijwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Vader Brent Gamble vertelde aan ABC News dat hij direct na het ongeluk uit bed sprong en recht in de koplampen van de auto keek. Hij moest over de auto heen klimmen om bij zijn kinderen te komen.
Het wordt nog een hele klus om het voertuig weer weg te krijgen. Waarschijnlijk moet dat met een hijskraan gebeuren, wat nog meer schade aan het huis zal aanrichten.

Maar dat zal de familie Gamble een zorg zijn. Ze woonden in een huurhuis en waren juist bezig hun spullen te pakken omdat ze volgende week gaan verhuizen.
Foto