Een zeer gestoorde geschiedkundige uit Rusland heeft 150 lijkjes van jonge meisjes opgegraven om verjaardagsfeestjes te houden.
Anatoly Moskvin vervulde zijn zieke fantasieën door gestorven meisjes tussen drie en 12 op te graven en mee naar huis te nemen. Daar verkleedde hij hen en maakte er een griezelige mummie collectie van. Sommigen verkleedde hij zelfs als teddybeer.

De zieke 46-jarige wordt omschreven door zijn medemensen als een "genie" die 13 talen spreekt. Zelf zegt hij meermaals opgepakt en ondervraagd geweest te zijn door de politie, maar die vonden nooit een reden om hem vast te houden. In 2011 echter, hielden ze hem vast en werd hij geplaatst in een psychiatrisch ziekenhuis. Een proces is er nog steeds niet van gekomen omdat hij volgens de begeleiders mentaal niet sterk genoeg is voor een proces.

Hij beweert dat hij als 12-jarige op een begrafenis gedwongen werd om het dode gezicht van een 11-jarig meisje te kussen en sindsdien geïnteresseerd is geraakt in de dood.

De Engelse krant The Mirror heeft een video kunnen opduiken die door hemzelf genomen is in zijn huis waar hij de lijkjes verstopte. Ze zijn in een soort stof gewikkeld om hen te mummificeren. Deze techniek vond hij op het internet. Uiteindelijk is alles uitgekomen door zijn ouders die na een vakantie onverwachts bij hem thuis langskwamen.