Een buitenkansje voor Canadese vrouwen die Elizabeth Gallagher heten: onder deze naam liggen tickets klaar voor een wereldreis van drie weken.
De trip rond de jaarwisseling is in maart al geboekt. De 27-jarige Jordan Axani en zijn vriendin zouden de reis van hun leven gaan maken. Jordan stapt op 21 december in het vliegtuig, maar vooralsnog zonder reispartner. Zijn relatie met Elizabeth Gallagher is namelijk uitgegaan.
Omdat Jordan de tickets niet verloren wil laten gaan, komen naamgenoten van zijn ex in aanmerking om met hem mee te reizen.
De Canadees is niet uit op een nieuwe levenspartner en "heeft geen romantische intenties", laat hij in een oproep aan Elizabeth Gallaghers weten. "Ik zoek gezelschap van iemand die interessante dingen wil zien. Het is niet mijn bedoeling om met jou selfies te maken op de kerstmarkt in Praag."
Inmiddels heeft zich een vrouw gemeld met dezelfde naam als Jordans vroegere vriendin. De gegadigde twijfelt wel gezien het leeftijdsverschil met Jordan. "Ik zou zijn moeder kunnen zijn. Maar als zich geen jongere kandidaat aandient, ben ik geïnteresseerd." Jordan houdt het in beraad.