Stap je al met knikkende knieën in de Python? Dan is deze achtbaan niks voor jou. In 2017 opent in Florida de hoogste achtbaan ter wereld: de Sky Scraper brengt de inzittenden maar liefst naar 163 meter.
In de achtbaan ga je niet alleen enorm hoog de lucht in, je draait ook nog meerdere keren over de kop. Ook worden inzittenden bijna uit hun beugel geslingerd als ze eenmaal op het hoogste punt zijn.
De plannen voor de achtbaan zijn vrijdag officieel onthuld op een grote pretparkenbeurs in Orlando. Die stad is al sinds 1971 de thuisbasis voor de fantasierijke en spectaculaire themaparken van Walt Disney World, zoals The Magic Kingdom, EPCOT, Disney's Hollywood Studios en Disney's Animal Kingdom. Ook tourist traps als Universal, SeaWorld en Busch Gardens trekken jaarlijks miljoenen belangstellenden.

Met de opening van deze mega-achtbaan (die overigens niet bij een van deze parken hoort, maar op zichzelf staat) zullen er naar verwachting alleen maar nóg meer sensatiezoekers richting het oosten van Amerika reizen.
Foto