Niet voor gevoelige kijkers: een kandidaat in een spelshow op de Russische tv laat zich provoceren door een medespeelster en slaat haar tegen de vlakte.

Het onlangs uitgezonden fragment (zie onder) is afkomstig uit een show waarbij een auto kan worden gewonnen door de kandidaat die er het langst zijn (of haar) hand op laat rusten. Russische televisieproducenten zijn daarbij uit op zo veel mogelijk spektakel, getuige ook de schaarse kledij van diverse vrouwelijke kandidates.

De in bikini gehulde vrouw die wordt neergeslagen, heeft in de voorafgaande periode haar concurrenten het leven zuur gemaakt door treiterende opmerkingen. Ook slaat ze wild om zich heen met een schoen, waarbij verschillende keren een medekandidaat wordt geraakt.

De man naast haar is haar gedrag op zeker moment zat en haalt uit. Eerst lijkt hij te taxeren of hij haar kan raken zonder zelf de auto los te laten. Maar zodra hij haar te grazen neemt, lijkt hij zijn voornemen vergeten. Als ze weerloos op de grond ligt, haalt hij nog eenmaal uit.
Filmpje