Tijdens een American Football-match in Detroit zag een man hoe een hoogzwangere fan, die voor hem zat op de tribune, de hele tijd sms'te met haar minnaar. Hij kon enkele berichtjes lezen en besloot actie te ondernemen, dat meldt de Daily Mail.

In het begin probeerde Lye zich alleen op de wedstrijd van zijn favoriete ploeg te concentreren maar zijn oog viel op het schermpje van de vrouw op de rij voor hem. De hoogzwangere dame kon het sms'en namelijk niet laten. Lye merkte dat ze intieme berichtjes stuurde naar ene 'Jason' terwijl haar vriend naast haar zat.

,,Ik had deze dag veel liever met jou doorgebracht" en ,,Ik zie je terug wanneer het uit is met hem", las Lye van het schermpje af. Ze deed er ook alles aan om de berichtjes voor haar vriend te verbergen.

Lye kreeg medelijden met de bedrogen vriend. Hij nam pen en papier en schreef het volgende: ,,Hey maat, ik ken je niet, jij kent mij niet. Wanneer je straks thuiskomt, controleer dan het mobieltje van jouw vriendin. Ze heeft ge-sms't met ene 'Jason' en ze vertelde hem dat ze de hele dag met hem wilde doorbrengen. Hou je taai, ik wens je het beste."

Aan het einde van de wedstrijd gaf Lye het briefje aan de man en vroeg hem het thuis te lezen. De Amerikaan postte het voorval daarna ook op Facebook met een foto van het koppel en het briefje in kwestie. Het verhaal ging al snel viraal maar niet alle surfers konden het waarderen dat Lye zijn neus in andermans zaken had gestoken.

De man heeft ondertussen op de site Mad World News meer tekst en uitleg gegeven. Hij verklaarde dat de vrouwelijke supporter zich tijdens de match kleinerend had uitgelaten ten aanzien van haar vriend. Toen een andere fan klaagde over de wel heel kleine frieten in verhouding tot de prijs, antwoordde ze: ,,Niet erg, ik ben kleine dingen gewend." Lye was verontwaardigd en besloot in te grijpen.

,,Ik heb geen spijt", vertelde Lye. ,,Ik vind het alleen jammer dat ik mijn gegevens niet heb achtergelaten zodat de man me zou kunnen bereiken. Net als jullie, weet ik niet hoe het hen uiteindelijk vergaan is."
Foto