Dus je bent naarstig op zoek naar een job, vindt er één, en verkloot het in één-twee-drie door je impulsieve klep open te trekken op Twitter. Jawel, het waargebeurde avontuur van Cella.

Net zoals de Internet Tough Guys, loopt de wereld eveneens vol met Tough girls wiens brein de meest schrijnende idioterie vergeet te filteren en de wereld vervolgens getuige is van een zoveelste internetflater. Niet dat haar volgers anders verwacht hadden na het lezen van haar Twitterslogan: “i love all my bitches, aint got no main”, maar kom.

Het verhaal gaat dus over Cella en haar gelijknamige Twitteraccount. Vorige week solliciteerde ze bij een pizzeria in New York en tot groot jolijt werd ze aangenomen. Haar vreugde deelde ze vervolgens met de hele twitterwereld met volgende, wijze woorden: “Ew I start this fuck ass job tomorrow”. Een medewerker van de bewuste pizzeria kwam de tweet toevallig tegen en toonde hem aan de big boss Robert Waple, die haar vakkundig van een antwoord voorzag. “And....no you don't start that FA job today! I just fired you! Good luck with your no money, no job life!”, klonk het genadeloos.

Nog vóór haar eerste werkdag kreeg ze dus al de bons. Moet je kunnen. En terecht ook, want zulk gepeupel wil je absoluut niet in je brood-op-de-plank-brengende zaak.