De eigenares van een Britse pub is dolgelukkig dat ze de ontroerende brief aan een overleden vader heeft kunnen teruggeven aan zijn dochter. De 10-jarige Summer had de brief aan een ballon willen vastmaken, maar verloor hem op de parkeerplaats van de pub.

"Lieve papa, ik hou van je", begon Summer haar brief (zie onder). "Ik mis je zo erg en ik wou dat je nu hier was! 's Nachts kijk ik soms naar de hemel en stel ik me voor dat jij de helderste ster bent die ik kan zien."

Nicki Holroyd, de eigenares van de Prince of Wales-pub in Somerset, wilde de brief zo graag bij de afzendster terugbezorgen dat ze een zoektocht op touw zette. Ze plaatste de brief onder meer op de Facebookpagina van de pub, schrijft de Daily Mail. De actie was succesvol.

Op de sterfdag van haar vader, die vijf jaar geleden overleed, had Summer de ballon-met-brief willen loslaten. Uiteindelijk liet ze alleen de ballon opstijgen. Ze was bang dat de brief verloren was gegaan, maar laat nu weten dat ze de liefdesverklaring aan haar vader gaat inlijsten.

"Ik kan je voelen in mijn hart en ik denk altijd aan je", schrijft Summer haar vader. "Maar ik had je graag nog één keer gedag gezegd, je één laatste knuffel gegeven voordat je op reis ging naar je nieuwe plekje in de hemel."

Nicki Holroyd is blij dat ze de brief heeft kunnen teruggeven. "Ze heeft ons allemaal diep geraakt. Wat een geweldig meisje, en wat een lieve brief."
De brief