Het gebeurt bijna nooit dat een bruid of een bruidegom tijdens de huwelijksceremonie "nee" zegt. Maar tijdens een bruiloft in Uttar Pradesh in India gebeurde het wel.

De bruid dacht dat zij met een goed opgeleide man ging trouwen. Voor alle zekerheid deed zij een kleine intelligentietest. Zij vroeg haar echtgenoot in spe hoeveel vijftien plus zes was. De bruidegom gaf zeventien als oplossing...

Dat was zo'n afknapper voor de bruid dat ze wegliep van de ceremonie. Ze vond dat de familie van de man haar had voorgelogen over het niveau van haar toekomstige echtgenoot.

Wat een feest had moeten worden dreigde te ontaarden in een rel. De familie van de man probeerde de bruid over te halen om alsnog "ja" te zeggen, maar zij weigerde in het huwelijk te treden met een dombo.

Uiteindelijk bemiddelden politieagenten tussen de twee families. Geschenken werden over en weer teruggegeven, er werd een afspraak gemaakt over betaling van de kosten en bruid en bruidegom gingen alleen en ongetrouwd naar huis.