YouTube bulkt van de filmpjes waarop kinderen een melktand laten verwijderen, maar uit die categorie is dit wel een heel geestige: een Amerikaanse vader besluit de Chevrolet Camaro voor zijn 8-jarige zoon te spannen.

Of Robert Abercrombie uit Florida meer aanleg heeft voor het vak van tandarts dan voor dat van autocoureur, is niet helemaal zeker. Maar het is een feit dat hij beide beroepen in het filmpje hieronder, dat drie dagen geleden op YouTube verscheen, succesvol combineert.

In de commentaren onder de video krijgt hij lof toegezwaaid van toekomstige vaders die dolgraag zo'n avontuur met hun zonen willen beleven. "Het ziet ernaar uit dat het helemaal fout had kunnen aflopen", schrijft iemand anders, "maar allemachtig, ik wilde dat ik het zo gedaan had toen ik mijn melkgebit nog had."

Kritiek is er natuurlijk ook: "Had je niet domweg kunnen wachten tot ie er vanzelf uitvalt?", schrijft YouTube-gebruiker Le Enderman. "Maar goed: jouw lichaam, jouw keus. Wil je jezelf naar de klote helpen? Prima, maar maak er wel een filmpje van, zodat wij er allemaal ook even om kunnen lachen."

Vader Robert Abercrombie, die onder de naam Rob Venomous optreedt als beroepsworstelaar, was zich wel degelijk bewust van de gevaren. Hij heeft er goed op gelet, zegt hij, 'dat er door de draaiende wielen geen steentjes in zijn gezicht terechtkwamen'.
Filmpje