De vader van de 13-jarige Stephanie uit de VS zit een aardig eindje bij haar vandaan: in het ruimtestation ISS. Stephanie wilde graag een boodschap voor hem achterlaten vanaf de aarde. Dat kostte wat moeite, maar het is gelukt.

Hoewel ze af en toe kunnen bellen, leek het Stephanie tóch een leuk idee haar vader te verrassen met iets creatiefs. Het meisje uit Houston wilde hem graag vertellen dat ze hem mist en dat ze van hem houdt. Daarom bedacht ze een plan: auto's een spoor laten rijden door de woestijn, met een tekst dat zij bedacht: 'Steph Loves You' (video: zie onder).

Elf auto's waren ervoor nodig. De coureurs reden met behulp van navigatie door de Nevada's Delamar Dry Lake-woestijn en schreven de tekst in het zand. Met haar bericht naar de ruimte verbrak Stephanie ook het record van het langste bandenspoor: met 5,5 kilometer lengte komt de actie straks terecht in het Guinness Book of Records.

Omdat haar vader graag fotografeert, heeft hij een speciale telelens waardoor hij de boodschap goed kon lezen. Hij stuurde een foto terug van de boodschap als bewijs dat hij het kon lezen. En natuurlijk liet ook hij een bericht achter: "Hé Stephanie, het is papa. Ik wilde alleen even bellen om te zeggen dat ik van je hou. En dankjewel!"
Filmpje