Op een vrijgezellenfeest zou je de tijd van je leven moeten beleven, maar kan altijd wel iets roet in het eten gooien. Vorige week nog was er dit bericht: de politie van Amsterdam maakte jacht op een zwarte Fiat met gemaskerde ‘ontvoerders’, die eigenlijk de vrijgezel aan het ontvoeren waren. Dat liep nog goed af, want het kan veel erger en gortiger! Ontdek hier 12 zwaar geflopte of pijnlijk gênante vrijgezellenfeesten.

1. De Vliegende Dildo
Een paarse dildo is erin geslaagd het voorhoofd van een Australische man open te rijten. De man, de getuige van de vrijgezel, had een exotische stripper ingehuurd die dildo’s kon afschieten met haar vagina. Hoe dichtbij het hoofd van de man stond is niet bekend, maar de man beweert wel dat ze het object 7m ver kon schieten.
Bron: NT News

2. Angst en gordelroos
Hier is een andere ontvoeringsactie die we niet volledig geslaagd kunnen noemen(of net wel). Vrienden van de Britse Ollie McAninch dachten hun verloofde vriend te verrassen door ‘m te kidnappen tijdens een autorit met z’n aanstaande. Maar Ollie was zo bang dat hij van de stress een serieuze vorm van gordelroos ontwikkelde. “Ik was echt bang dat ik de grote dag zou missen,” zei hij.
Bron: Mirror

3. ‘The One in Vegas’
Ken je die aflevering van Friends waarin iedereen naar Vegas afzakt om Joey te bezoeken en Ross en Rachel in een dronken bui trouwen? Je weet wel, in zo’n wedding chapel met een Elvis-imitator aan het altaar. Dat gebeurde ook toen Redditor butterscotchs naar het vrijgezellenfeest van een vriendin ging. De toekomstige bruid in kwestie verliet ladderzat haar eigen party en verdween de nacht in. De volgende dag keerde ze terug en was ze getrouwd met een oude man, die niet de oorspronkelijke bruidegom was!

4. Fierljepfaling
In Spierdijk (West-Friesland) is een vriend van de vrijgezel met een complexe botbreuk naar het ziekenhuis gebracht door het fierljeppen. Je leest het goed: fierljeppen als vrijgezellenactiviteit bestaat! Bij de voorlaatste sloot haalde de kerel met z’n fierljepstok zo’n grote snelheid dat hij onzacht tegen de wal aan de overkant smakte.
Bron: Dichtbij

5. Feyenoord!
In Valkenburg was een vrijgezellenfeest van een Rotterdamse groep aan de gang in restaurant De Gouden Leeuw. Toen enkele Limburgers buiten opmerkingen maakten over Feyenoord beseften ze helemaal niet dat ze met de harde kern van de Rotterdamse club te maken hadden. Bovendien was de groep Rotterdammers veel groter dan ze hadden gedacht. Het gevecht liep uit de hand: al snel werd er met terrastafels gegooid en vluchtten de zwaar toegetakelde Limburgers het restaurant in. Op weg naar huis werden de feestende Rotterdammers opgepakt en verhoord.
Bron: Algemeen Dagblad.

6. Amateur-torero
De Britse boekhouder David Biggin was mee op het vrijgezellenfeest van z’n jongere broer in Spanje. Bij het jaarlijkse stierenrennen in Pamplona dacht hij dat het een goed idee was om voor de razende horde stieren uit te rennen. Hij kwam er vanaf met een zware snee en enkele kneuzingen, en was naar eigen zeggen het slachtoffer van z’n eigen stoerdoenerij.
Bron: Mirror

7. Een bekende stripper
Redditor whuebel amuseerde zich rot tijdens het vrijgezellenfeest van een vriend. Toen hij hoorde dat iemand een stripper gehuurd had, kon hij zijn geluk niet op. Hij kreeg zelfs een lapdance van de vrouw! Iets wat hij zich nu beklaagt, want uiteindelijk bleek de danseres de moeder van zijn ex te zijn. Hij had haar helemaal niet herkend aangezien hij haar nog nooit in haar volle glorie en geschminkt als een stripper gezien had. Een pijnlijk weerzien!

8. Halt! Politie!
Strippers verschijnen vaak op vrijgezellenfeesten als brandweerlui of politiemannen. Dat dachten de Australische bruid Wendy Haddon en haar vriendinnen ook toen drie agenten in uniform de bar binnenstapten waar ze een vrijgezellenfeest aan het houden waren. “Verschillende mensen schreeuwden dat de strippers gearriveerd waren”, getuigde de commandant van het team. “De dames hadden bijna de kleren van hun lijf gescheurd, maar de politiemannen konden veilig ontsnappen.” Gelukkig namen de agenten het goed op. De vrijgezellenfeestvierders mochten zelfs nog foto’s met hen nemen aan hun patrouillewagens.
Bron: ABC Australia

9. Noodlanding
Een vliegtuig uit Manchester moest een noodlanding maken nadat een losbol van een vrijgezellenfeest op 10 000m hoogte een lumineus idee had. Bij een redelijk ondoordachte stunt stak hij namelijk het haar van een feestende kompaan in brand. Het vliegtuig vloog naar Mallorca en hing al boven Frankrijk toen het terug naar Gatwick moest rechtsomkeert maken. De 24-jarige pretmaker werd gearresteerd. Dat er wel vaker incidenten met vrijgezellenfeesten op vliegtuigen gebeuren bewijst dit recente artikel.
Bron: Mirror

10. In ziekte en gezondheid
De Amerikaanse Katie Johnson koos ervoor om haar vrijgezellenavond te vieren op een pontonboot in een meer. Tijdens het feest besloten de meisjes om vanop het bovendek het water in te duiken. Maar het meer bleek minder diep als verwacht. Johnson stootte haar hoofd op de bodem en brak hierbij haar rug en verschillende nekwervels. Sindsdien is ze vanaf haar middel verlamd. De bruid verloor echter de moed niet en stapte, na een lang revalidatieproces, alsnog in het huwelijksbootje met haar grote liefde.
Bron: Chicago Tribune

11. De ontnuchtering
Ook Australiër Jake Brookes droeg de gevolgen van zijn vrijgezellenfeestje nog lang met zich mee. Hij werd uit de kerk verbannen nadat hij dronken voor het altaar verscheen. Brookes kwam blijkbaar rechtstreeks van zijn vrijgezellenfeest: hij zwalpte de kerk binnen in gescheurde kleren en vol schrammen. De pastoor weigerde de trouwceremonie onder deze omstandigheden verder te zetten. Dit was niet naar de zin van de dronken bruidegom. Hij werd agressief en de politie moest verwittigd worden. Uiteindelijk werd Brooks gearresteerd en werd het huwelijk definitief afgeblazen. Van een stevige kater gesproken!
Bron: Adelaide Now

12. Ondergedompeld
In Groot-Brittannië had een groepje jongeren een kanaalboot gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Ter hoogte van de stad Bath kwam de boot vast te zitten en zonk. Vreemd genoeg weet niemand wie de feestvarkens juist waren, maar nadat de boot zonk zagen voorbijgangers opvallend veel bierblikjes in het water drijven.
Bron: Mirror