Afgelopen zomer had een koppeltje nogal uitbundig en bijna een uur lang seks op een strand in Florida. Waar klein mannen rondliepen terwijl hun ouders wel, de boel filmden met hun smartphones. Pas na een uur belde iemand de politie. De zaak komt momenteel voor in Miami. En er hangen bijzonder zware straffen in de lucht.

Wat dacht je van 15 jaar effectief? Maar laten we eerst nog even teruggaan naar die 23ste juli, voor het geval je het gemist hebt.

Elissa Alvarez (20) en Jose Caballero (39) voerden toen op Cortez Beach in Bradenton (dat ligt net onder Tampa) een memorabel nummertje op. Cortez Beach is, in tegenstelling tot veel andere mooie stranden in Florida geen eigendom van een resort of hotel, en dus vrij toegankelijk voor iedereen. Het staat bekend als een family oriented beach with plenty of kids. En het was druk die zondag, niet over de koppen lopen-druk, maar toch lekker vol. Met veel kinderen.

Niet meteen de plaats dus om dit te gaan doen: eerst een beetje spelen (omschreven als inappropriate touching) en daarna wat dan all-out sexual intercourse heet. En dat laatste duurde volgens de zeven getuigen die uiteindelijk een klacht zouden indienen maar liefst 25 minuten. Na de climax gingen Elissa en haar Jose even afkoelen in t zeetje en eenmaal terug aan hun handdoeken, vielen ze als een blok in slaap. Toen ze wakker werden, begon het minnespel opnieuw.

Dat was er dan te veel aan voor n van de ouders op het strand, die het koppel confronteerde. Ze zou later aan de politie vertellen dat ze niet wou dat haar vierjarig dochtertje dat allemaal nog eens moest doormaken.