De Australische Liam Cooper (23) had al sinds de middelbare school een relatie met vriendin Amy Smith (23) toen hij besloot haar ten huwelijk te vragen. Een doorsnee aanzoek zag hij niet zitten en dus ging de jongeman tot het uiterste om misschien wel het meest romantische aanzoek van het jaar voor elkaar te krijgen.

In een video die deze week op Youtube werd gezet, is te zien hoe Cooper zijn vriendin meeneemt op wat een doodnormale date naar de bioscoop lijkt. Zij weet dan nog niet dat er na de voorfilmpjes een videoclip wordt getoond die de Australiër zelf heeft gemaakt. ,,Ik wilde haar ten huwelijk vragen, maar op zo'n manier dat ze het niet aan zag komen'', zegt hij in de video.

Vlak voordat het filmpje begint, zegt Cooper tegen Smith dat hij even snel naar de wc gaat. In werkelijkheid trekt hij achter de schermen een pak aan en staat hij klaar met een bos rozen en een fles champagne.

In de videoclip playbackt de Australiër op het liedje Rude van Magic dat gaat over een man die koste wat het kost wil trouwen met zijn liefje. Aan de reactie van Smith te zien, valt het in de smaak.

Zodra het filmpje is afgelopen staat Cooper klaar in zijn nette kledij om zijn vriendin te vragen met hem te trouwen. Omringd door vrienden en familie zegt het meisje volmondig ,,Ja''.
Filmpje