De dakloze man die in een oud vuil 'marcelleke' de pannen van het dak speelde op een piano in de Amerikaanse stad Sarasota, heeft na vijftien jaar opnieuw contact kunnen leggen met zijn zoon. Dankzij een virale video van zijn virtuoze pianospel ging de grootste wens van Donald Gould in vervulling: zijn zoon nam contact op na het zien van de beelden.

Gould raakte aan lager wal na de onverwachte dood van zijn vrouw. Zijn toen driejarige zoon Donny werd uit huis geplaatst en zo werd het contact vijftien jaar lang verbroken.

De meesterlijke cover van de hit 'Come Sail Away' op de piano brachten vader en zoon opnieuw bij elkaar. De jongen is ondertussen 18 jaar oud en woont in Michigan. Dinsdag hadden ze opnieuw contact via FaceTime.

Het waren de adoptieouders van Donny die de beelden van een op de piano Gould hadden gezien. Ze namen contact op met het lokale tv-station in een poging beiden te herenigen.
Het gesprek was zeer emotioneel. Een gladgeschoren Gould, die een make-over kreeg na de virale video, excuseerde zich bij zijn zoon: "Ik heb jouw volledige kindertijd gemist, daarvoor bied ik mijn excuses aan."

De dakloze hoopt zijn zoon op een dag opnieuw eens te kunnen vastpakken maar eerst probeert hij van zijn drugsverslaving af te komen. Gisteren werd hij opgenomen in een afkickcentrum. Ondertussen is er ook een crowdfunding opgestart voor de man om hem weer op de goede weg te helpen.
Filmpje