Ron Goeijers uit Breda snapt er niks van en vraagt zich hardop af of zijn bakkerij vrijdagavond wel of niet is overvallen. Een 60-jarige medewerker beweert namelijk dat hij was overvallen, maar camerabeelden laten niks zien. Dat meldt Omroep Brabant.

De medewerker zegt dat hij vrijdagavond alleen in de bakkerij was. Op het moment dat de medewerker de vuilcontainer binnenbracht, stonden de overvallers al in de bakkerij. Naar verluidt sloeg de medewerker de overvallers met een ijzeren staaf waardoor één daarvan op de grond viel. Volgens de medewerker gingen de overvallers er met 2,70 euro er vandoor.

Omdat de bakkerij voorzien is van camerabeveiliging ging de politie met Ron Goeijers de beelden bekijken. De bakker stond met een mond vol tanden. ,,Er was namelijk helemaal niets te zien. We hebben de beelden drie keer teruggekeken maar er is echt niets te zien. What the fuck, bizar, vreemd, echt heel erg raar. Ik snap er helemaal niets van.”

Waarom de medewerker liegt, weet Goeijers niet. ,,Er is totaal geen aanleiding voor. Ik kan goed met hem door één deur. Hij is al dertien, veertien jaar bij mij in dienst. Er is geen verstoorde arbeidsrelatie, zelfs nu niet. Ik heb geen idee wat er nu gaat gebeuren. Ik zal met mijn advocaat moeten gaan overleggen.”

Camerabeelden laten geen overval zien, maar de 60-jarige medewerker blijft bij zijn verhaal. De politie verhoorde de medewerker, maar hij ontkent dat de aangifte vals was.