Als je aankomt met een echo foto van je drie kleine kindjes en negen maanden rondloopt met een hele dikke buik, dan moet het eigenlijk wel waar zijn. Die is 100% zwanger, zou je zeggen. Tot dat je er achter komt dat er zoiets bestaat als FakeABaby.com, een site waar je alles kunt kopen om je zwangerschap te faken. Daardoor viel een 16-jarig meisje uit Michigan ook door de mand.

De familie van het meisje kon het nauwelijks geloven toen ze hen vertelde dat ze zwanger was van een drieling, maar voor haar vriend Jordan Wyrabkiewicz kwam het als een nog grotere verrassing. ”Ik was opgewonden, maar begrijp me niet verkeerd, ik was bang”. Maar hoe dan ook wilde hij toch alles doen om de baby’s een toekomst te kunnen bieden. ”Ik deed enorm m’n best om een baantje te zoeken.

De bevalling kwam steeds dichterbij en de 16-jarige meid kreeg alsmaar een dikkere buik. Om de toekomstige ouders te helpen organiseerden familieleden een babyshower. Daarnaast kregen ze ook nog duizenden dollars en donaties van een lokale kerk, een liefdadigheidsinstelling en een Facebookgroep voor moeders van drielingen.

Maar na negen maanden werden Jordan en zijn moeder Krissy Wyrabkiewicz toch een beetje achterdochtig. De drie baby’s waren nog steeds niet geboren en dat is erg zeldzaam bij een drieling, die het meestal eerder dan negen maanden wel heeft gehad in de baarmoeder. Het was ook nog eens erg moeilijk om de dokter van het meisje te achterhalen. Toen een lid van de Facebookgroep de familie Wyrabkiewicz confronteerde met het feit dat de echo dat het meisje liet zien afkomstig was van FakeABaby.com, wisten ze het zeker.

Toch bleef het meisje volhouden dat ze zwanger was. Maar na tien maanden, een dag voordat de keizersnede zou plaatsvinden, zei ze dat ze opeens een miskraam had gehad. Een sterk verhaal natuurlijk. Volgens Jordan’s tante Jessica Adams weigerde ze ook nog om naar de dokter te gaan. Nadat Jessica hulp van detectives had ingeschakeld kon het meisje haar leugen niet langer volhouden en vertelde ze dat ze de kinderen al na zes weken was verloren. Hoe ziekelijk haar actie dus ook is, heb ik ook wel met d’r te doen. Een man die beweert haar broer te zijn, zegt in ieder geval dat alle donaties terug worden gegeven.