Voor wie het geld heeft liggen, kan het een paradijselijke vakantie worden. Maar de meeste mensen zullen zich wel even achter de oren krabben voor ze 80.000 dollar uitgeven aan drie weken eilandhoppen. Bij TCS kan het.

Het is een opmerkelijk gezicht: een vakantie-aanbieding voor 80.000 dollar. En eerlijk gezegd, voor dat geld ben je er nog niet. 'Islands around the world' is alleen weggelegd voor de allerrijksten.

De prijs van 80.000 dollar is per persoon, mits je met zijn tweeën gaat. Dan kom je dus al op 160.000 dollar voor je reis. Wil je alleen? Geen probleem, maar dan komt er nog eens 8.950 dollar bovenop je 80.000 dollar. Een soort loner-boete, zullen we maar zeggen.

Maar voor al dat geld krijg je ook wel wat. Je vliegt over de hele wereld in een Boeing 757, met slechts 77 mede-passagiers. Je krijgt businessclass-stoelen die lekker ver naar achter kunnen, een stopcontact in je stoel, een iPad en een koptelefoon, je hoeft je eigen bagage niet te dragen en je wordt tijdens je vlucht verwend met beroemde sprekers die hun inzichten delen.

Tijdens je reis van 24 dagen zie je wel een aantal van de fraaiste plekken op aarde. Hawaii, Vanuatu, de Malediven: je komt er allemaal. In totaal bezoek je 11 plekken op een reis die je over de hele wereld brengt.