Het is een mysterie in Zeeland. Een vrouw in Middelburg kwam vannacht op straat een kleutertje in zijn pyjama tegen. Het jongetje van een jaar of 4 jaar sprak haar aan, maar verdween even snel als hij opdook.

De politie staat voor een raadsel: een massale speurtocht naar het jochie heeft niets opgeleverd. Tien agenten, een hondengeleider en een helikopter met warmtecamera speurden naar de kleuter. Gek genoeg is er ook niemand als vermist opgegeven.

Rond 00:30 uur meldde de vrouw dat ze een jongetje had gezien, slechts gekleed in een blauw pyjamaatje. Het ventje zei dat hij zijn moeder kwijt was. Voordat de vrouw hem kon meenemen, rende de kleuter weg en verdween hij spoorloos in de straten van Middelburg.

De politie nam de melding serieus en zette een zoektocht op touw in de omgeving waar het voorval zich had afgespeeld. Waar nog licht brandde werd aangebeld. Ook werd gevraagd of er een blond jongetje van vier in de buurt woonde. Dat was niet zo: er is niemand gevonden die een kind miste.