@merlinswit:
- als je die niet meer vindt, gewoon de koelbox in een goed verlichte ruimte van buiten afsoppen (niet te nat, het blijft electra) en heel goed kijken of er ergens een -meestal schuif-knopje zit, en zo ja -desnoods met een vergrootglas- kijken wat voor tekst daar bij staat
maarre....
- warm houden doen die boxen redelijk, maar opwarmen minder....
een turks brood met kaas en uien, dat ik 1995 in stukken (apart in folie verpakt) -mijn eerste en laatste test op dat gebied-, op kamertemperatuur in die box deed, was 5 uur en 600km verder lekker warm, de kaas zweette een beetje, maar de uien waren nog bijna rauw
- kortom, eten opwarmen gaat nog minder goed als lauwe dingen koelen
- dingen die al koud zijn, die blijven keurig koud tijdens lange autoritten, als je de auto/koelbox tijdens lange pauzes uit de felle zon houdt (verstandige auto's houden op stroom te geven als ze te lang stilstaan, zodat ze later nog kunnen starten)
- terug naar het artikel:
een goed verpakte hamburger, of beter nog, een flinke tas fast-food, die warm uit de Drive-Through (of hoe die 'luiken' bij de verschillende multinationals heten), die meteen in een 12volt'warmhoudbox' wordt gezet, die is na een uur of zo rijden, nog warm genoeg om voor 'warm fast-food' door te gaan, en smaakt nog net zoals bij aankoop (ik oordeel niet)
na een rit van een halve dag, dan kun je verwachten dat het vocht uit de rest van het voedsel in dat laffe witte brood is getrokken, en dat het geheel van het fast-food -het is tenslotte geen warmhoud-food
- is verpieterd