Tien jaar geleden veranderde Kayden Coleman uit Philadelphia van een vrouw in een man. De 29-jarige Amerikaan ging er dan ook vanuit dat zijn dikke buik het gevolg was van maandenlang te veel eten. Groot was de verbazing toen hij zwanger bleek.
Hij slikte al jaren testosteron, had inmiddels gezichtsbeharing en was van plan zijn borsten te laten verwijderen. Volgens de dokters kon hij alleen zwanger worden, omdat hij vanwege de borstoperatie zes weken lang geen hormonen mocht slikken.
Kayden vertelt hoe hij zijn zwangerschap ontdekte: ”Op een dag had ik ongelooflijke rugpijn. Mijn man gaf me een massage dus ik lag op mijn buik. Het voelde of er een kussen onder lag, maar ik dacht dat ik gewoon een opgeblazen buik had. Ik zei nog voor de grap: ik zou een zwangerschapstest moeten doen.”
Een paar minuten later werd die gedachte ineens serieus. De test werd gedaan en was glashelder. Toen hij zich bij de dokter liet testen bleek hij zelfs al 21 weken zwanger. De schok was groot. Zeker voor de vrienden en familie van zijn man. Die wisten namelijk niet dat hij een transgender was.
De bevalling was extreem zwaar. Uiteindelijk kwam dochtertje Azaelia gezond ter wereld en is het koppel dolgelukkig. ”Ze is een geweldig kind. Ik kan me het leven zonder haar niet meer voorstellen. Ze lijkt echt op ons allebei.”
Foto