James Boyett kan zo in de film Dude, Where's My Car (2000). De 31-jarige Brit was drie weken zijn auto kwijt nadat hij tijdens een avondje stappen iets te diep in het glaasje had gekeken. Inmiddels heeft hij zijn geliefde VW Golf ter waarde van 375 pond weer terug.

De vader van twee vergat op vrijdag 30 oktober waar hij de 16 jaar oude bolide geparkeerd had en ging te voet op zoek naar zijn vervoersmiddel. Na uren zoeken betaalde hij een taxichauffeur om hem te helpen zoeken. En ook de hulp van vrienden mocht niet baten.

Boyett, die in een plaatsje ruim een uur verderop woont, was zelfs bang dat hij zijn baan zou verliezen. "Ik kan het me niet permitteren om telkens op en neer te gaan om te zoeken. Ik ben bezorger van beroep, dus ik heb mijn auto nodig om mijn werk te kunnen doen", vertelde hij vorige week nog aan Mirror. Hij moest tijdelijk de auto van zijn baas lenen.

Uiteindelijk vond Boyett het kastanjekleurige ding ruim drie weken later terug bij een groot winkelcentrum in het centrum van Norwich. Om zijn auto terug te krijgen, moet hij de beheerder van de parkeerplaats waar hij geparkeerd stond een flinke boete betalen.