Vliegmaatschappij Virgin America gedroeg zich wel heel kinderachtig. Het bedrijf weigerde een passagier in New York, omdat de man zich niet hoffelijk genoeg zou hebben gedragen. Na berichten op social media over het incident moest de vliegmaatschappij door het stof.

De Texaanse advocaat Robert B. Abtahi stond op het punt om in te stappen in het vliegtuig dat hem van New York naar Dallas zou brengen toen hij tot zijn grote verbazing geweigerd werd. Hij was niet welkom in het vliegtuig, omdat de crewleden zich niet bij hem op hun gemak voelden. En waarom niet? Omdat hij bij de draaideuren op het vliegveld een vrouw niet voor had laten gaan, waardoor ze tegen elkaar botsten. Deze vrouw was, helaas voor Abtahi, een stewardess.

De verbolgen advocaat was verplicht een nieuw ticket te kopen voor het volgende vliegtuig. Op social media zei hij dat hij bijna niet kon geloven wat er gebeurd was: ”Ik wacht nog tot Ashton Kutcher met zijn verborgen camera verschijnt.” Zijn berichten op internet hebben wel geholpen. Virgin America bood excuses aan, vergoedde zijn ticket en gaf hem nog twee extra gratis tickets.