Een Amerikaanse man heeft zichzelf en twee politieagenten een bijzonder moment bezorgd. De agenten wilden hem bekeuren omdat hij zonder gordel rondreed.

Toen ze T.J. Bristol, een gospelzanger en werkzaam in de gevangenis van het Californische Orange County, aanhielden had de man meteen door hoe laat het was: "Ik moet stoppen van de politie en ga me hieruit proberen te bidden." Vanaf dat moment neemt hij alles op, met behulp van een selfiestick. Hij begroet de agenten netjes en vraagt hoe het met ze gaat.

Hij belooft hun dat hij voortaan netjes zijn gordel zal dragen, waarna de agentes hem wel willen laten gaan, schrijft Sky News. Daar is echter één voorwaarde aan verbonden, schrijft de politie op Facebook. Bristol moet een liedje zingen voor de twee dames. Op verzoek van een van de agentes zingt hij Joe Cockers You are so beautiful.

Voor een van de agentes is de serenade extra bijzonder, omdat haar man, ook politieagent, precies vijf jaar geleden werd vermoord tijdens zijn werk. De vrouwelijke agente wil met de video laten zien dat zij ondanks haar verlies 'toch iedere dag met een lach op haar gezicht het verschil probeert te maken'.