Een fabrikant van seksspeeltjes heeft in New York City een "zelf-kalmerings" masturbatie hokje gebouwd. Misschien vindt u het moeilijk om dit te geloven, maar een fabrikant van seksspeeltjes heeft in Manhattan een kleine stand gebouwd waar mannen "zichzelf kunnen kalmeren".
Vorige week heeft Hot Octopuss, een fabrikant van seksspeeltjes, het "GuyFi" masturbatie hokje geopend, waar mannen snel de spanning van hun werk kunnen verlichten.
Deze marketing gimmick speelt in op een enquête-onderzoek waaruit blijkt dat bijna 40 procent van de New Yorkers zichzelf van tijd tot tijd wel eens bevredigt op hun werkplek om de "stress te verlichten."
De stand werd opgericht "om dit oude gebruik niet meer op het kantoor te doen plaatsvinden, maar in een meer geschikte omgeving die speciaal ontworpen is om de drukke Manhattan man de privacy te geven, en de high-speed internetverbinding, die hij verdient", zo verklaarde het bedrijf in een persbericht.
"Het valt niet te ontkennen dat het werken een baan van negen-tot-vijf belastend kan zijn, voor zowel je lichaam en geest, vooral in een stad die nooit slaapt zoals Manhattan," zo vertelde Adam Lewis, mede-oprichter van Hot Octopuss in een persbericht. "Het is echt belangrijk dat de jongens goed voor zichzelf zorgen, zodat ze gezond kunnen blijven en zich goed op hun handmatige bezigheden kunnen concentreren. We horen keer op keer hoe nuttig het is om even "vakantie, weg van het kantoor te hebben".
De GuyFi is eigenlijk niet meer dan een oude telefooncel, afsluitbaar met een zwart gordijn, en met daarin een stoel en een laptop die een internetverbinding heeft.
"We hopen dat de mensen uit deze stad op hun eigen manier zullen genieten door gebruik te maken van de ruimte die we hebben gemaakt. Het is geheel gratis ... alles wat we vragen is dat ze ons dankbaar wanneer zij hun promotie te krijgen!", aldus Lewis.
Foto