Een 21-jarige Amerikaan moest zich voor de rechter verantwoorden voor ontvoering en illegaal wapenbezit. Hij werd op heterdaad betrapt, dus ontkennen had geen zin. Daarom gooide hij het over een hele andere boeg: hij bood de rechter, het slachtoffer en zijn moeder zingend zijn excuses aan.

De man, Bryan Earl Taylor, werd gearresteerd toen hij tijdens een gevecht een pistool tegen de buik van een andere man hield. Hij had het slachtoffer samen met drie anderen onder bedreiging in een auto gedwongen en hem beroofd in het appartement waar ze uiteindelijk door de politie zouden worden gevonden. Taylor zat bovendien, na een eerdere gevangenisstraf, nog in zijn proeftijd, schrijft de nieuwssite MLive (Michigan Live).

In de rechtbank zei Taylor dat hij zijn leven graag wilde omgooien. Hij zei dat hij wil stoppen met drugs, een universitair diploma wil halen en meer wil doen voor de kerk. Daarna begon hij zijn bijzondere excuses:

..De rechter leek niet erg onder de indruk. Ze noemde hem 'een duidelijk getalenteerde jongeman' en hoopte dat hij zijn tijd in de gevangenis zou gebruiken om ervoor te zorgen dat hij daarna iets van zijn leven kan gaan maken. Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van minimaal 3,5 jaar.
Filmpje