Het Japanse konijn PuiPui wint snel aan populariteit op Instagram. De hangoordwerg uit Tokio heeft dankzij zijn modieuze kostuums inmiddels duizenden fans.

Een koninklijke kroon, een halloweenoutfit of het kostuum van Sherlock Holmes: PuiPui heeft een bijna eindeloze garderobe, zo blijkt uit de door eigenaresse Mumitan op Instagram geplaatste foto's. Ze begon een aantal jaren geleden met het fotograferen van haar konijn in de meest uiteenlopende outfits en haar foto's zijn inmiddels opgepikt door het grote publiek.
Nu ook buitenlandse media PuiPui hebben ontdekt, is er geen houden meer aan. De teller van het aantal volgers staat inmiddels boven de 33.000. Het konijn heeft dan ook een naam hoog te houden: volgens het bijschrift bij Mumitan's account is PuiPui de 'Most Stylish Bunny in the World'.

Mumitan maakt alle kostuums voor haar hangoordwerg zelf. Ze doet ook zelf de styling met alle benodigde accessoires en achtergronden. En met resultaat: PuiPui scoorde recentelijk zijn eerste rol als promotor van het allereerste konijnencafé in Melbourne.

Foto