Wandelaarster Sarah Gallagher die in het Engelse Lake District een foto had genomen met wat leek op een lichaam dat in het water dreef, is met rode konen achtergebleven.
Na een intensieve zoektocht van twee dagen kon de politie niet anders constateren dan dat de 'arm' die in het water dreef, in werkelijkheid een dikke tak was.

De 45-jarige vrouw wandelde volgens The Guardian in de buurt van Coniston en maakte foto's van het water, in de hoop een otter vast te leggen. 's Avonds thuis bekeek ze de foto's nog eens goed.

,,Ik ging zitten, pakte mijn camera er bij en zoomde in om de otter te spotten. En toen zag ik dat ding", vertelt Gallagher. ,,Het eerste dat ik dacht was: 'Oh jee, dat is iemands arm." Daarop schakelde de Britse de politie in. Ook die concludeerde dat er eeen arm op de foto te zien was. Twee dagen lang zocht de politie samen met een team van vrijwilligers.

Vermissingen
,,Ik hoopte dat het niet om een lichaam zou gaan, maar in mijn achterhoofd wist ik dat er zo veel mensen vermist worden. Misschien kon dit nabestaanden helpen die op zoek zijn naar antwoorden", legt de vrouw uit. ,,Maar de politie belde mij op en vertelde dat ze gevonden hadden wat er op de foto te zien was: een gedeelte van een boom."