Dat de liefde het beste dieet kan zijn, bewijst dit koppel. John en Lisa vielen bij elkaar ruim 150 kilo af nadat ze verliefd werden op elkaar.

John van Buskirk en Lisa Berg uit het Amerikaanse Clinton Township waren samen goed voor ruim 318 kilo. Dat was voor hun ontmoeting.

Via het internet begonnen de twee dikkerds met elkaar te daten. Er gebeurde iets bijzonders: tijdens hun ontmoetingen werd niet alleen de liefde aangewakkerd, maar ook de motivatie om weer in vorm te komen.

"Ik ontmoette John terwijl ik op mijn dikst was", vertelt Lisa tegen New York Post. "John was mijn inspiratie om weer gezond te worden." Het koppel ging samen bewegen en besloot pizza's en frisdrank voortaan links te laten liggen.

Met succes. De kilo's vlogen eraf. Samen verloren John en Lisa ruim 150 kilo. Ze moesten allebei een uitgebreide operatie ondergaan om de overtollige huid te verwijderen.

Het effect was zo groot dat het stel de bijnaam 'The Thincredibles' heeft gekregen. Lisa: "Mijn hele familie is zwaar. Ik dacht dus dat het aan de genen lag en dat ik er niets aan kon veranderen. Maar nu weet ik dat ik dat wel kan."
Foto