Het kostte agenten in de Amerikaanse staat Florida woensdagavond veel moeite om een 21-jarige psychisch patiŽnt in de boeien te slaan. Na een uit de hand gelopen ruzie met zijn moeder, sprong de jongeman in een meer vol alligators. Dat had hij beter niet kunnen doen.

De moeder van de man had woensdagavond de politie gebeld na een hoogopgelopen ruzie met haar zoon. Ze vertelde de agenten dat hij in verwarde toestand het ouderlijk huis had verlaten. De politie zette meteen een grote zoektocht op touw met honden, een helikopter en verschillende agenten op de grond. Uiteindelijk troffen ze de jongeman aan in de nabijheid van een meer.

Het meer staat in de buurt bekend om de aanwezigheid van alligators in het water. Er staan ook verschillende borden waarop daarvoor gewaarschuwd wordt. Toch zal de jongeman die even niet hebben opgemerkt. Hij zette het op een rennen voor de politie en dook het water in. Een uiterst ongelukkige keuze, zo bleek al snel. Een ongenadige alligator zette zijn messcherpe tanden in de linkerarm van de jongeman.

Door de beet verloor het slachtoffer driekwart van zijn linkerarm, meldt de Amerikaanse nieuwssite WPTV. De arme man ligt voor behandeling in het ziekenhuis. Het missende deel van zijn arm werd (nog) niet teruggevonden.