Tennisster Serena Williams blijkt niet bang voor een experimentje. Toen ze in haar hotel voedsel voor haar hondje bestelde, zag de maaltijd er zo lekker uit dat ze besloot om zelf ook wat te nemen. Dat liep niet goed af.

Williams doet mee aan het Italiaanse Open en verblijft deze dagen, als ze niet speelt, in een hotel in Rome. Dat is geen slecht onderkomen, blijkt ook uit de kaart voor de roomservice. Die bevat een speciale sectie voor hondenvoer.

Williams besloot om rijst met zalm voor haar hondje Chip te bestellen. Toen de roomservice arriveerde was de Amerikaanse tennisster erg onder de indruk van de kwaliteit van het eten voor haar hondje. Ze schepte het hondenvoer in de voedselbak van Chip, maar besloot zelf ook een hap van de maaltijd te nemen.

Dat viel nog niet mee. De smaak viel haar erg tegen, vertelt ze op Snapchat. Erger nog, het voedsel smaakte naar schoonmaakmiddel.

Maar daarmee eindigt het verhaal niet. Twee uur na de proeverij moest Williams met grote spoed naar de wc. Moraal van dit verhaal: hoe lekker het voedsel van je huisdier er ook uitziet, doe het niet.
Filmpje