Een gekrenkte vrouw kan erg gevaarlijk zijn, bewijst de Amerikaanse Misty Lee Wilke. De vriend van de 44-jarige vrouw zou haar lachend verteld hebben dat hij HIV-positief is. Misty kon deze boodschap duidelijk niet waarderen en reed haar vriend even later omver met haar auto. Zelf zegt ze dat ze in paniek was.
Het voorval, dat zich al op 29 april voordeed, werd door verkeerscamera's gefilmd. De beelden zijn nu pas naar buiten gebracht.

De twee zouden geruzied hebben in een park, waarna de vriend van Misty wegreed op zijn fiets. Getuigen verklaarden bij de rechtbank dat de vrouw daarop haar auto startte en achter haar vriend aan ging.

Op de beelden is te zien hoe de vriend van Misty wordt aangereden door een rode Mustang, die daarna gewoon doorrijdt. De man krabbelt langzaam overeind en hinkt daarna zwaar toegetakeld weg. Volgens het politierapport liep hij een gebroken rug en een zware hoofdwond op, maar hij overleefde het ongeval wel.

Misty belde een half uur na de aanrijding thuis de politie.

Misty Lee Wilke is intussen aangeklaagd voor poging tot moord en een vluchtmisdrijf. Naar eigen zeggen had haar vriend haar net verteld dat hij HIV-positief was. Hij zou daarbij gelachen hebben en haar ook verwond hebben met een mes. Misty verklaarde in paniek in haar auto gesprongen te zijn en hem te hebben overreden. De politie heeft inderdaad een kleine snee in haar arm gevonden.
Filmpje