Een van de bekendste Amerikaanse vloggers was afgelopen week in ons land. YouTube-ster Casey Neistat bracht een bezoek aan Amsterdam. Daar wilde hij maar één ding doen: wakeboarden door de grachten.

Met ruim drie miljoen volgers en honderden video's heeft Casey Neistat van YouTube zijn leven gemaakt. Als ervaringdeskundige was hij te gast op de Amsterdamse TNW Conferentie, waar belangrijke mannen in pak overleggen over de toekomst van technologie.

Tussen al het geklets door wilde de Amerikaanse ster graag één ding doen: wakeboarden in de Amsterdamse grachten. Dat deed hij in stijl. Met zijn kostuum nog aan stapte hij op z'n board en verkende hij zo de stad.

De Amerikaanse YouTuber heeft wel vaker zulke stunts uitgehaald. Begin dit jaar besloot hij te gaan snowboarden in de straten van New York, toen daar een dik pak sneeuw lag.

De politie in Nederland was niet heel blij met zijn nieuwste stunt, maar Casey kwam er uiteindelijk mee weg. Ook dat leverde natuurlijk wel weer een fijne video op.
Filmpje