Denk maar drie keer na voor je als vrijwilliger meedoet aan een goocheltruc. Het kan nog wel eens misgaan. Zo werd gisterochtend live op de Poolse televisie de hand van een presentatrice doorboord met een enorme spijker, toen ze in haar ontbijtshow meewerkte aan de truc van een goochelaar.
Hij liet haar kiezen uit vier papieren zakken. In één van de zakken stond een spijker, rechtop gehouden door een plankje, met de scherpe kant naar boven. De goochelaar deed presentatrice Marzena Rogalska voor hoe ze lekker hard op een zak moest slaan. Rogalska, de beroerdste niet, deed vrolijk mee, maar koos de verkeerde zak. Ze sloeg met haar hand vol in de spijker.
De mensen in beeld denken in eerste instantie nog dat ze een grapje maakt. Maar als ze herhaaldelijk door haar benen zakt, dringt door dat het menens is. Rogalska is naar het ziekenhuis gegaan waar ze een tetanusprik kreeg. De wond was ‘niet meer dan oppervlakkig’, meldt een Poolse krant. Zelf laat ze op Facebook weten dat het weer goed met haar gaat.
Onderstaande beelden zijn niet voor gevoelige kijkers.
Filmpje