De Engelse realityster Lateysha Grace, bekend van The Valleys en Big Brother, beleefde woensdag een uiterst gênante avond. Op het moment dat ze haar 'sexy' dancemoves wil tonen aan het publiek, begeeft haar strakke spijkerjurkje het. Een paar billen en een roze string komen tevoorschijn. Grace weet even niet waar ze kijken moet.
Grace is niet verlegen om halfnaakt in beeld te verschijnen. Dat deed ze tijdens het MTV-programma The Valleys en dit seizoen van Big Brother regelmatig. Ook op sociale media verschijnt de realityster regelmatig in een niemendalletje.

Deze keer was het tonen van haar bilpartij echter compleet onvrijwillig. Grace wilde het Engelse publiek inpakken door live te twerken op nationale televisie. Dat liep echter anders toen de rits van haar krappe spijkerjurkje het - net voordat ze met haar billen wilde gaan schudden - begaf.

Toch plaatste Grace het filmpje op haar Instagram. Ze kan er wel om lachen en grapt dat ze te veel chocoladekoekjes zou hebben gegeten. ,,Dit kan alleen mij gebeuren'', schreef ze.
Filmpje