Ben je van plan in augustus op vakantie te vertrekken? Dan hebben we slecht nieuws: de Aarde vergaat op 29 juli. Over de hele wereld zullen steden verdwijnen omdat de magnetische polen van de aarde zullen omkeren.

Op 29 juli 2016 vergaat de wereld. Op die dag draaien de magnetische polen van de Aarde zich om en zal iedereen die niet gelooft in Jezus sterven door de gevolgen van een allesvernietigende aardbeving. Dat slechte nieuws wordt ons gebracht door End Time Prophecies, een groep doemdenkers die bijna jaarlijks het einde der tijden aankondigden. Dit keer zijn ze zeker van hun stuk en lieten ze een onheilspellende video los op de wereld. Daarin is te zien hoe een duidelijk kwade Jezus zich klaarmaakt voor een tweede komst. Samen met een leger van engelen op witte paarden neemt hij iedere gelovige mee, en laat de rest omkomen in een vuurzee.

De doemdenkers staven hun theorie met verzen uit de Bijbel. De video bekijk je hieronder. Wij denken niet dat onze planeet over twee weken een bezoekje van Jezus zal krijgen. Volg je de theorie van de doemdenkers? Dan boek je best nog snel een last-minut zonvakantie.
Filmpje