Voor veel bruidegoms is het waarschijnlijk het moment waar ze het minste naar uitkijken op hun huwelijk: als ze mogen laten zien wat ze waard zijn op de dansvloer. Dat geldt niet voor Hunter Heinrich uit Texas, die zijn stomverbaasde bruid vorige maand verraste met een ongelofelijke choreografie.

Bruid Lexi Wilson dacht dat de dj gewoon alles aan het klaarzetten was voor een spelletje, toen haar kersverse echtgenoot opeens de dansvloer opsprong met enkele vrienden. Op een hele reeks hits zoals 'Bootylicious' van Destiny's Child en 'Marry You' van Bruno Mars toonden de mannen wat ze in hun mars hadden, tot ongeloof van de kersverse bruid en de aanwezige gasten.

,,Ik heb een heleboel video's bekeken op YouTube en vervolgens met mijn zus de 'dancemoves' in elkaar gestoken", vertelt Heinrich achteraf aan The Huffington Post. ,,Ik heb er ook mijn eigen ideeŽn ingestopt. Ik wilde gewoon dat Lexi zich bijzonder zou voelen en dat iedereen eens goed zou kunnen lachen."

Kortom, missie geslaagd. Al sloeg de schrik de bruid eerst wel om het hart. ,,Ik ben heel georganiseerd. Toen de dj de spullen aan het klaarzetten was, vroeg ik nog aan Hunter wat er gebeurde. Want dat had ik helemaal niet gepland. Maar toen Hunter de dansvloer opsprong, kon ik me haast niet houden van lachen."
Filmpje