Iedereen heeft weleens zo'n kater gehad dat je met jezelf geen raad weet. Dat zelfs een hoop water drinken een frietje geen verschil meer maken. Matrassenverkoper Matt Sleeps biedt nu de helpende hand en opent een speciale Hangover Bar. "Om de dag met de kater net zo leuk te maken als de dag ervoor".

Je moet er wel voor zorgen dat je binnenkort een flinke kater hebt, want de Hangover Bar is alleen geopend van 23 tot en met 25 september in de Amsterdamse Pijp. Tussen 10.00 en 18.00 uur kun je er terecht.

Wat kun je er verwachten? Het gaat vooral om zo snel mogelijk herstellen van je kater en dat doe je in een frisse, groene oase met planten en palmbomen. Daar staan bedden met - slim bedacht - de matrassen van de start-up. Ieder bed heeft een eigen tv-scherm zodat je films kunt kijken en je krijgt katerbestrijdende hapjes en drankjes zoals vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater. Bier en wijn worden uiteraard niet geschonken want je moet van je kater af komen en geen nieuwe aanmaken. Voor de grote trek is er een speciaal hangover-menu samengesteld dat door bezorgdienst foodora tot aan het bed bezorgd zal worden. Ook is er een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren en het herstelproces te versnellen. En dan kun je ondertussen even voelen hoe lekker die nieuwe matrassen liggen. Prima marketingactie!

Je kunt er niet zomaar naartoe, de Hangover Bar is er echt alleen voor mensen die het écht nodig hebben. Aan de deur staan daarom speciale hangover-inspecteurs die controleren of je wel echt een kater hebt. Zie je er té fris uit dan kom je niet binnen. Maar heb je wel écht een gruwelijke kater, dan is de toegang gratis. Je moet je wel even aanmelden, via de website.