Drie weken voordat de Amerikaanse Jessica Li was uitgerekend, werd haar verloofde Cagney Wenk gediagnostiseerd met een agressieve vorm van kanker in zijn hersenen. Terwijl hij op de intensive care lag, kreeg zijn verloofde weeën.

De zus van Cagney, Marissa Wenk, vertelt aan de Huffington Post dat haar broer werd gediagnostiseerd met kanker nadat hij drie dagen lang hoofdpijn had. Sinds de diagnose heeft hij al veel behandelingen ondergaan. Zo is een deel van zijn schedel verwijderd om de druk op zijn hersenen te verlichten, en hij ondergaat de komende weken chemotherapie.

Op dit moment ziet het ernaar uit dat hij over vijf weken zijn chemotherapie heeft afgerond, en de artsen hopen dat de kanker daarna helemaal weg is.
Weeën

Terwijl Cagney op de intensive care lag om te herstellen van één van zijn vele behandelingen, kreeg Jessica weeën en moest ze naar hetzelfde ziekenhuis toe om te bevallen. De zusters reden Cagney in zijn bed naar de verloskamer zodat hij de bevalling bij kon wonen.

In een filmpje dat een professionele fotograaf maakte op verzoek van Cagney en Jessica, is te zien dat Cagney in een hoek van de verloskamer lag zodat hij zijn vrouw kon steunen tijdens de bevalling. Toen het kindje eenmaal geboren was, legden de zusters het jongetje op Cagney's borst, zodat hij de navelstreng door kon knippen.

Na de bevalling zette de verpleging de bedden van Cagney en Jessica naast elkaar, zodat ze samen konden genieten van hun zoontje Levon.
Foto