Jamal Hinton viert volgende week door stom toeval Thanksgiving bij een stel totale vreemden. De 17-jarige Amerikaan is per ongeluk uitgenodigd bij een familiediner, maar is gewoon welkom.

Jamal kreeg eerder deze week een sms'je van iemand die zei zijn oma te zijn. Hij kreeg te horen op 24 november tijdens de Amerikaanse nationale feestdag welkom te zijn bij het Thanksgiving-diner, waarbij traditioneel meestal kalkoen wordt gegeten. Ook Amanda en Justin werden overigens uitgenodigd.

Jamal had echter geen idee met wie hij te maken had en vroeg om een foto, waarna hij het lachend gezicht van de voor hem totaal onbekende Wanda kreeg te zien. De tiener reageerde met een lach, maar vroeg vervolgens wel heel brutaal of hij toch welkom was. De reactie van Wanda had hij echter niet zien aankomen. ,,Natuurlijk mag dat'', stuurde ze terug. ,,Dat doen oma's, iedereen te eten geven.''

Het gesprek tussen de twee werd vervolgens online gezet door Ronald, een vriend van Jamal, en werd duizenden keren gedeeld op sociale media. Toevallig genoeg leven Jamal en Wanda vlakbij elkaar, allebei in de staat Arizona.

De twee hebben elkaar inmiddels wel ontmoet. ,,Ze was erg aardig'', zei Jamal tegen The Huffington Post. ,,Een erg grappige, lieve vrouw.'' Jamal verschijnt volgende week niet met lege handen bij zijn 'nieuwe oma'. Hij heeft beloofd een pompoentaart mee te nemen.