hr
jaargang -23 - laatste artikel 20-4 10:00 - 74425 artikelen - nu online 30 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


moppen en spelletjes - moppen en spelletjes - moppen en spelletjes


1 2 3 4 .... 483 484 485 [486] 487 488

king of the hill 2

09-05-20 08:21:03
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Pragmatisch als Chinezen zijn gaan zij akkoord met een maandelijkse alimentatie bijdrage en een opvoedkundig programma op afstand. In deze Corona-tijden is het sowieso verstandig om een beetje afstand te houden. Voor het overmaken van de alimentatie geeft @Emmo het bankrekeningnummer op van @Jawel, van deze rekening dient de alimentatie binnen te komen. Rekeninghouder is verantwoordelijk voor de periodieke overdracht.

Omdat @Jawel compleet nuchter is van deze overeenkomst komt er geen geld binnen en wordt er een klacht ingediend naar de rekeninghouder voornoemd. De arme @Jawel wordt gegijzeld wegens het niet nakomen van verplichtingen terwijl @Emmo heerlijk in het zonnetje met een bak koffie naast zich op de heuvel zit

my hill

25-05-20 11:04:48
Justist
Erelid


WMRindex: 1.054
OTindex: 6.624
T
2 maanden (en 3 jaar) later is het verbod op de heuvel voor Justist eindelijk afgelopen en keert hij terug naar de plek van vele vroegere strijden.
Grootse legers, ruimte-oorlogen, de heuvelspirit die wel eens opdook, oorlogen tussen teams van bezetters... Allemaal lang geleden en van de tijd.
In tussentijd zit op de heuvel een uitgedroogde Emmo met een kopje koffie dat al meer dan 2 weken op is. Justist loopt naar boven, tilt Emmo op, en begraaft hem onderaan de heuvel alvorens hij er zelf op gaat zitten. En dan, na heel veel tijd, prevelt hij weer de heilige woorden...

My Hill :jeej

Laatste edit 25-05-2020 11:05

25-05-20 23:42:41
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Een plotselinge regenbui doet de uitgedroogde @Emmo herleven. Gelijk een zaadje ontbloeit hij tot zijn volle wasdom.
Maar....Zand in zijn mond? Begraven? Zo erg geleek @Emmo toch niet op een beukennoot?
Als een ware Beatrice in Kill Bill graaft hij zich uit en ontwaart een illegale bezetting van zijn heuvel. Dit nodigt tot een nadere inspectie. @Emmo hoort nog net de laatste geprevelde woorden van die illegale bezetter.
@Emmo ontsteekt in een gerechtvaardigde woede wegens een dergelijke brutaliteit.

Maar.... ontsteken? Idee!
@Emmo rept zich naar de plaatselijke vuurwerkhandel en slaat zoveel waren in dat hij met gemak de derde wereldoorlog zou kunnen winnen. Deze positioneert hij rondom de heuvel en steekt het lontje aan.

Hoewel @Justist gewen is aan grootse legers, ruimte-oorlogen en een heuvelspirit, is dit toch teveel van het goede. Luid gillend verlaat de arme @Justist de heuvel.
Als de laatste donderslag weerklonken is bestijgt @Emmo wederom de heuvel.

my hill

26-05-20 04:17:57
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.833
OTindex: 90.643
@Justist: uit de dood opgestaan?

26-05-20 08:07:25
Jawel
Oudgediende


WMRindex: 1.679
OTindex: 8.093
Waar @Emmo geen rekening mee gehouden had is dat het afsteken van vuurwerk enkel op 31 december mag en dus niet op 25 mei. Met de hoeveelheden, die hij afgestoken had, kon dit zwaar misdrijf niet onopgemerkt blijven. De volgende ochtend vroeg stond de Hermandad dus al zeer vroeg voor de neus van die arme @Emmo, die door de agenten ruw gewekt werd. Terwijl een agent @Emmo in de boeien sloeg stelden zijn collega's een onderzoek in. Zij vonden restanten die erop duidden dat er minstens 100.000 stuks vuurwerk illegaal waren afgestoken. Zij sleepten vervolgens mee naar @GroteMop1983 die die dag rechter van dienst was. Normaal staat @GroteMop1983 niet voor drie uur 's middags op, dus ze was zeer ontstemd dat ze zo vroeg al wakker gemaakt werd vanwege de schurkenstreken van @Emmo. Nijdig veroordeelde ze @Emmo meteen tot 1 dag hechtenis per afgestoken stuk vuurwerk waarop @Emmo werd afgevoerd om 100.000 dagen gevangen gezet te worden terwijl @GroteMop1983 terug haar bed indook.

Ondertussen hadden @allone en @venzje gehoord van het lot van die arme @Jawel. Spoorslags trokken zij naar China om de autoriteiten aldaar te vertellen dat @Jawel onschuldig was, ja een slachtoffer was van de frauduleuze activiteiten van @Emmo. Ze waren zo overtuigend dat die arme @Jawel al gauw overladen met excuses werd vrijgelaten. Gedrieën trokken zij naar de heuvel alwaar @Mamsie en @botte bijl een groot feestmaal hadden bereid. Zij maakten er een zeer gezellige avond van, zo gezellig dat ze besloten het feest voor onbepaalde tijd te verlengen.

our hill

28-05-20 10:48:20
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Zoals iedereen die ooit een al dan niet rechtmatige poging tot verovering van de heuvel heeft ondernomen weet, is het absoluut verboden dit in vereniging te doen. Er kan niet meer dan één eigenaar zijn.
Dus "Our hill" is complete waanzin :ja

Om een einde aan dit soort wanpraktijken te maken, huurt Grouse een grote veegwagen om de zaak in het reine te brengen.
De klus was snel geklaard en Grouse neemt zijn heuvel weer in bezit.
Zoals het hoort. :ja

My Hill

28-05-20 12:00:39
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.833
OTindex: 90.643
Omdat de korhoen zeldzaam is, worden de allerlaatste Nederlandse korhoenders bijeengebracht op een daarvoor geschikt terrein om ze voor uitsterven te behoeden. Ook onze Grouse wordt gevangen en meegenomen.
Begrijpelijk....

My Hill

28-05-20 12:45:27
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Na een wederrechtelijke overname door @Jawel, de daaropvolgende correctie door een bijna uitgestorven korhoen (bij de laatste telling slecht één exemplaar) en de poging om de bijna uitgestorven korhoen voor het nageslacht te bewaren door @allone wordt het tijd dat de rechtmatige bezetter zijn onvervreemdbare rechten doet gelden.
@Emmo huurt een stelletje natuurbeschermers in met het verhaal dat een bijna uitgestorven korhoen in hoge nood is en dringend bescherming behoeft van degene die hem heeft doen opnemen in zijn beveiligde omgeving. Tenslotte is @allone zeer begaan met het lot van allerhande zeldzame beesten.
De natuurbeschermers geloven dit terstond en ontvoeren @allone geheel belangeloos naar het betreffende natuurbeschermingsterrein. @Grouse viert dit met een stevig glas waardoor er aan een herherverovering voorlopig niet te denken valt.
@Emmo geniet met volle teugen in alle eenzaamheid op zijn heuvel.

my hill

Laatste edit 28-05-2020 12:45

28-05-20 13:20:41
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Na de eerste fles, goed tegen de dorst, geleegd te hebben, biedt Grouse zijn verzorgers ook een slok aan.
@allone gaat snel onder zeil want die is dit soort godendrank niet gewend.
De overige verzorgers zijn echter wel wat gewend.
Na een flink aantal rondjes raakt de voorraad uitgeput.
Grouse biedt aan om een paar nieuwe flessen te halen.
Overmoedig door het geestrijk vocht, stemmen de verzorgers/bewakers toe.
Grouse gaat op pad. Echter niet nar de drankenjuwelier maar naar de heuvel waar ene @Emmo zijn tijd zit te vullen met helemaal niets.
Hij let zelfs niet op en dat wreekt zich natuurlijk.
Grouse sluipt de heuvel op en geeft de insluiper een duw. Daarop rolt @Emmo met een steeds toenemende vaart van de heuvel af.
Onderaan gekomen bedenkt hij dat de klim naar boven vast veel te vermoeiend is met dit weer en hij laat Grouse dan ook de volgende kreet slaan:

My HillLaatste edit 28-05-2020 13:22

29-05-20 17:49:51
Minion
Oudgediende


WMRindex: 40
OTindex: 20.104
Nuked de heuvel met een mini atoombom.

Nobody's hill})

(A)

01-06-20 15:01:34
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Na de reststraling te hebben geneutraliseerd met gestolen cesiumstaven uit Borssele gaat @Emmo aan de slag om de heuvel te restaureren. Het is zwaar werk maar het loont, temeer daar @Minion niet op tijd kon wegkomen en onder de bult begraven blijft.
Wederom is @Emmo de trotse bezitter

my hill.

02-06-20 22:51:44
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
@Emmo: Had jij die stripfiguur niet onschadelijk gemaakt?
Een beetje met bommen op zeldzame korhoenders gooien :@:@
Gelukkig zag Grouse het onheil aankomen toen hij die tuinbroek zag verschijnen en heeft daarom de explosie overleefd door zich snel uit de voeten te maken.
Dank aan @Emmo voor het neutraliseren.
De dank van Grouse is zo groot dat een lintje op zijn plaats is.
Daarom spoedt Grouse zich naar de burgervader alhier om @Emmo voor te dragen.
De exacte reden moet uiteraard worden beschreven en daar komt alras tevoorschijn dat er staven wederrechtelijk zijn ontvreemd door de beoogde voorgedragene.
Voorwaar geen reden tot huldiging maar eerder goed voor een arrestatie.
Met gezwinde spoed ijlt een klein peloton dienstkloppers zich naar de heuvel.
Ondanks allerlei demonstraties de laatste tijd, is er helaas sprake van enig politiegeweld.
Hevig tegenstribbelend wordt @Emmo gevankelijk afgevoerd en in een benauwde cel opgesloten in afwachting van een eerlijk proces.
Grouse past wel op de vers aangelegde heuvel.

My Hill

02-06-20 23:38:23
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Tot grote vreugde van de zijde van @Emmo was die cel inderdaad zeer benauwd. Één keer diep ademhalen en hij barstte subiet uit zijn voegen. Waartoe een stevige borstkas al niet vermag.
De stalen tralies neemt hij mee voor toekomstig gebruik.
Bij de heuvel aangekomen ziet hij een beschonken korhoen rondvladderen. De meegenomen stalen staven worden rechtop in de grond gezet. Het vangen van een beschonken korhoen is uiteraard een flutje. Korhoen wordt tussen de staven geparkeerd, een stevig stuk beton erbovenop als dakbedekking en daar heb je verder geen last van. Korhoen kan zijn roes uitslapen en @Emmo heeft op de heuvel weer het rijk alleen. Zoals het hoort :ja

My hill

03-06-20 15:03:10
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Nou moet je staven natuurlijk wel dicht genoeg bij elkaar zetten als je een gewiektste vogel binnen wil houden. @Emmo heeft zijn eigen postuur als maatgevend beschouwd. Voor een slank gebouwde korhoen is het net een prieeltje dat aan alle kanten open is.

@Grouse neemt dan ook het besluit om uit dit overdekte terras weg te gaan en spoedt zich naar de Welkoop voor een mooie ijshamer. Ter plaatste is dat ding echter bekend als sleg maar dit terzijde.

Grouse ziet de witte vlek op de kop van die panda aan voor een plak ijs en haalt stevig uit.
Het duizelt @Emmo. Hij ziet sterretjes en waggelt van de heuvel af. Beduusd van de klap.

Grouse neemt zijn heuvel weer in bezit.

My Hill

04-06-20 04:34:54
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.833
OTindex: 90.643
Tonktwee heeft n conferentie georganiseerd en Grouse en Emmo zijn uitgenodigd.
Ook allone trouwens. Maar ze weet dat ze sowieso niet technisch genoeg is en t niet kan volgen. Bovendien is ze ook niet erg geïnteresseerd.
Dus terwijl de heren aan t confereren zijn neemt allone de heuvel in bezit. Dat was een makkie.

My hill.  ;)

04-06-20 09:30:32
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Tijdens de conferentie, waar overigens geen van de overige heren aanwezig was, is unaniem besloten dat @Grouse de rechtmatige eigenaar van de heuvel is.
Met de uitkomst op een erg officieel ogend document in de hand, sommeert Grouse @allone om de heuvel ordentelijk te verlaten.
@allone die duidelijk inziet dat zij illegaal op de heuvel verblijft, kan niet anders dan haar biezen pakken, de heuvel achterlatend voor de rechtmatig eigenaar Grouse.

My Hill

04-06-20 11:24:31
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Enige ervaring met officieel ogende documenten die het papier waarop ze gedrukt zijn nog niet waard zijn kan @Emmo niet ontzegd worden.
Hij huurt dan ook een aantal onomkoopbare beambten in om het document op zijn merites te laten beoordelen. Aanvankelijk is @Grouse ietwat terughoudend, maar tegen een dergelijke groep zwaarwichtige persoonlijkheden is ook hij niet opgewassen. Hij produceert het document dat door de beambten terdege wordt bestudeerd. Deze slaan tussentijds een scheef oog op @Emmo, die onopvallend op de achtergrond met enkele goeduitziende flessen whiskey loopt te zwaaien.
Het resultaat van deze deskundige en onpartijdige controle is dat het document niet op de juiste wijze is geëndosseerd en daarom niet als rechtsgeldig document geaccepteerd kan worden. Derhalve is de rechtspersoon beter bekend onder de naam @Grouse niet de eigenaar van de heuvel voornoemd.
@Emmo offreert de beambten een afdoende document dat zorgvuldig is gekopieerd en van een correcte, gewaarmerkte endossering is voorzien. Hieruit blijkt dat onomstotelijk vaststaat dat @Emmo de rechthebbende is. Na het overhandigen van de verschuldigde leges en de nodige flessen als dank voor de welwillende samenwerking wordt @Grouse gesommeerd onverwijld de wieken te nemen daar ongereglementeerde aanwezigheid kan worden bestraft met een boete subsidiair een gevangenisstraf niet hoger dan de tijdsduur die de rechtmatige eigenaar op zijn ontroerend goed zal verblijven.
@Grouse druipt af en @Emmo blijft zegevierend en ontroerd achter

my hill.

04-06-20 11:48:27
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Grouse vecht de boete en de mogelijke vrijheidsberoving aan zodat hij weer enige bewegingsvrijheid heeft.
Hierbij wordt hij bijgestaan door advocatenkantoor Zwederkoorn, Woordkramer en Zwederkoorn en dan met name door Zedekia Zwederkoorn, een kundig advocaat.
Het kost een paar duiten maar dan heb je ook wat.
De ambtenaren hebben wederrechtelijk geschenken in ontvangst genomen en dat riekt naar omkoping.
Omkoping wordt zwaar bestraft. Niet alleen voor de omgekochte partij is dit nadelig, ook de persoon die zich schuldig maakt aan omkoping dient hiervoor rekenschap af te leggen.
De pennenlikkers die zich aan illegaal verkregen drank tegoed gedaan hebben worden onverwijld uit hun ambt ontheven en de vermeende eigenaar @Emmo wordt meegenomen voor verhoor.
Tijdens het verhoor blijkt dat de gewaarmerkte verklaring van eigendom een vervalsing is. Eigenlijk niet meer dan een handgeschreven kladje op de achterkant van een bierviltje.
Aangezien dit geen rechtsgeldigheid bezit wordt op basis van gerede twijfel de heuvel aan Grouse toegewezen.
Zwederkoorn heeft ook nog heel handig een meer belastend document uit zijn printer tevoorschijn weten te toveren waardoor @Emmo in grote moeilijkheden komt.
Wat dat precies is hoeft Grouse natuurlijk niet te weten (A)
Het enige dat telt, is dat de heuvel weer onder de hoede is van een kundig beheerder. Grouse dus.

My Hill

Laatste edit 04-06-2020 11:49

04-06-20 23:58:55
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Gezien het feit dat advocatenkantoor advocatenkantoor Zwederkoorn, Woordkramer en Zwederkoorn voornamelijk op papier bestaat hoeft @Emmo zich niet zoveel zorgen te maken. Papier is geduldig en advocaten zijn zo mogelijk nog geduldiger. Tenslotte worden die jongens per uur betaald en hoe meer uren hoe meer "kassa".
Na enige tijd begint de rekening voor @Grouse dan ook aardig op te lopen.
Op instigatie van @Emmo, die geheel belangeloos van advies dient, dient het advocatenkantoor een rekening in, uiteraard vergezeld van onkostenvergoeding.
@Grouse begint hierover toch enigermate ongerust te worden. Zodanig zelfs dat hij het op een lopen zet.
Dit heeft uiteraard tot gevolg dat @Emmo zijn gerechte plaats kan innemen.

my hill.

Laatste edit 04-06-2020 23:59

05-06-20 13:47:41
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Geld speelt geen rol. Een adagio dat inmiddels door de ECB met verve wordt gebezigd. Daar wordt met rasse schreden de geldpers aangezet. En wat een ECB kan, kan Grouse ook wel in zijn kelder waar een mooie drukpers staat.
Met enige voortvarendheid gaat Grouse aan het werk om een riant bedrag te vergaren.
Zwederkoorn wordt betaald en bedankt voor zijn diensten.
Er ligt nog en mooie stapel vers geld te wachten op een goed doel.

Nu is het opgevallen dat @Emmo weliswaar een heuveltje heeft laten bouwen toen de vorige verdampte maar de omvang en hoogte valt toch behoorlijk tegen.
Ook valt de aankleding tegen.

De plaatselijke aannemer beschikt over een kiepautootje waarmee er wat extra grond op de heuvel gestort kan worden
afbeelding
Bovendien heeft de aannemer wel oren naar extra inkomsten in deze roerige tijden.
Voortvarend gaat hij dan ook aan de gang en laat zich niet verstoren door eventuele aanwezigheid van invasieve exoten op de heuvel.
Een dikke laag wordt over de heuvel uitgestort..
@Emmo heeft de keus, een zelfde lot als @Minion of verstandig zijn biezen pakken en het eigendom overdragen aan Grouse.
@Emmo kiest voor het laatste :ja

Grouse houdt toezicht op de werkzaamheden op zijn heuvel.

My Hill


05-06-20 23:06:29
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Ach, dat soort vrachtautootjes bracht @Emmo vanuit China en Japan naar Australië. Binnenkort misschien wel weer, overigens.
@Emmo is dan ook welbekend met de listen en lagen van dat soort speelgoederen. Zo groot en sterk als ze zijn hebben ze toch een aantal zwakke plekken. Één daarvan is de bevestiging van de wielen. Zo af en toe moet er met een zogeheten wiellifter een bandje vervangen worden, en daarom zijn de wielen zodanig bevestigd dat zijn gemakkelijk los te maken zijn. Gemak dient de mens, en in dit geval ook de panda.
Als @Emmo net doet alsof hij als een geslagen hond de benen neemt draait hij fluks een aantal moertjes los. Enige tijd later, als de heuvel weer mooi vorm begint te krijgen, heeft het wiel zich losgewerkt en rolt met toenemende snelheid heuvelafwaarts. @Grouse probeert hem nog tegen te houden maar komt klem te zitten in het profiel. Alzo gaat hij er met wiel en al van tussen.
De aannemer wordt vervolgens bedankt en betaald met de achtergebleven geldvoorraad, en zo is iedereen tevreden.
Vooral @Emmo, die wederom van een prachtige heuvel kan genieten.

my hill.

12-06-20 11:20:54
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Grouse bouwt een groot hek om de heuvel, geheel voorzien van elektrische bedrading om ontsnappen tegen te gaan.
Maar wat nou als je een panda bent zoals @Emmo?
Nou, simpel, dan wil je eruit.
@Emmo gaat dan ook voortvarend te werk en klimt over de omheining heen.
Eenmaal buiten wordt hij met een verdovingspijl buiten westen gebracht.
Grouse opent gewoon de poort en neemt bezit van de heuvel.

My Hill

Laatste edit 12-06-2020 11:21

12-06-20 13:15:45
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
Als de verdoving is uitgewerkt wordt @Emmo langzaam wakker. Het eerste wat hij ziet is een hek. Omdat de bamboe aan de andere kant altijd groener is klimt @Emmo, na eerst de elektriciteit te hebben omgeleid, over het hek.
Daar ziet hij, o gruwel, een korhoen met een verdovingsgeweer in zijn vleugels. Dat is uiteraard niet de bedoeling. @Emmo pakt een toevallig rondslingerende afbeelding en dient een uiterst effectieve verdoving toe aan dat brutale korhoen.
Een heuvel met een hek erom is geen kijk. @Emmo breekt het hek dan ook af, wikkelt @Grouse, geweer en ijshamer erin tot een handzaam pakketje en laat het geheel door van Gend en Loos ophalen met als bestemming Verweggistan.
De heuvel is weer van @Emmo, zoals het hoort

my hill.

Laatste edit 12-06-2020 13:16

13-06-20 00:04:41
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.574
OTindex: 4.889
Na een lange tuk wordt Grouse wakker van de verdoving. Een beetje hoofdpijn wel maar dat komt waarschijnlijk van te lang slapen.
Van Gend en Loos is niet gearriveerd en dat is natuurlijk niet zo raar want de organisatie bestaat al niet meer sinds de tijd van voor de omnummering van de telefoonnummers in Nederland.
De vraag is dan ook hoe @Emmo het voor elkaar gekregen heeft ze te bellen.
Ook heeft van Gend en Loos nooit email gehad omdat zulks nog niet bestond.
Nadat Grouse zich losgewurmd heeft uit het knullig in elkaar gestoken pakket, roept hij de hulp in van een zielknijper omdat hij vreest dat @Emmo aan waandenkbeelden lijdt.
Na enige tijd komt er een wit busje aan waaruit twee kranige broeders van de hulpverlening stappen en meten @Emmo een mooi passende jas met hele lange mouwen aan.
Grouse ziet dit aan en bedenkt dat er op het wereldtoneel nog wel een paar figuren rondlopen die een dergelijke jas goed zouden passen (A)
De goed geoefende hulpverleners nemen @Emmo mee ter observatie maar omdat hij zich hevig begint te verzetten en allerlei wartaal uitslaat, krijgt hij wat rustgevends toegediend middels een klein spuitje. Gedwee gaat hij, in horizontale positie overigens, mee met de witte broeders.
De heuvel achterlatend voor de enige wettelijke bezitter.

My Hill

13-06-20 14:35:11
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.623
OTindex: 28.417
De enige denkbeelden die @Emmo heeft betreffen het herherveroveren van de heuvel, die hem op een buitengemeen slinkse wijze door @Grouse ontfutseld is.
Goed geoefende hulpverleners merken uiteraard al snel dat het met de waandenkbeelden wel meevalt. @Emmo wordt dan ook al ras met welgemeende excuses vrijgelaten.
Als rechtmatig heuvelbezitter is uiteraard een goede geestelijke gezondheid een eerste vereiste. Tweede vereiste is het, eventueel hardhandig, verwijderen van een illegaal korhoen.
Een mogelijkheid is natuurlijk om de natuur zijn werk te laten doen. Daartoe leent @Emmo enkele van de eikeltjes van Panoramix, die in "De Romeinse Lusthof" zo goed van pas zijn gekomen. Deze worden met behulp van een drone over de heuvel uitgestrooid en al ras is een dicht eikenwoud ontstaan. Daar lusten de processierupsen wel pap van.
De rupsjes worden vervolgens strategisch gemanipuleerd dat zij vooral in de nabijheid van @Grouse hun haartjes afschieten. De arme @Grouse weet niet meer hoe hij het heeft. Hier is geen kruid tegen gewassen. @Grouse moet dan ook afdruipen gelijk een bordje na de afwas.
Fluks neem @Emmo een bovenmaatse stofzuiger ter hand en verwijderd daarmee de rupsen. Daarmee is de heuvel weer van alle smetten vrij.
@Grouse zit nog steeds verdrietig in een afdruiprek en @Emmo is weer heer en meester van de heuvel.

my hill.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 483 484 485 [486] 487 488

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven