Er is een unieke vacature online geplaatst, een koppel is op zoek naar een verhuischauffeur die comfortabel is bij het uitvoeren van een verhuizing zonder kleren aan.

Een naturistenkoppel is op zoek naar iemand die hen kan helpen naakt te verhuizen.

De werknemer krijgt £2000,00 betaald voor zijn hulp bij de verhuizing, die half september zou moeten plaatsvinden.

Het verzoek, dat enige wenkbrauwen deed optrekken, werd online op een bezorg-, verwijderings- en transportmarktplaats geplaatst. Omdat het transportbedrijf zelf het verzoek vanwege de aard van de baan niet kon aannemen, bood het aan om het paar persoonlijk te helpen bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Hun website, Shift, heeft sindsdien een openbare oproep gedaan voor een ‘naked mover’, om het naturistenkoppel te helpen bij het vinden van een professionele verhuizer die bereid is hun werk volledig naakt uit te voeren.

In het verzoek van vorige week staat dat het naturistenkoppel verhuist van een flat naar een grotere woning en op zoek is naar een professionele verhuizer die hen wil helpen naakt te verhuizen.

Het echtpaar biedt de succesvolle kandidaat 2000 pond aan en zorgt voor bescheiden ondergoed om hun bezittingen van en naar de eigendommen te brengen.