De Amerikaanse crimineel Lorraine Graves is niet zo slim geweest. Ze heeft er namelijk voor gezorgd dat de politie haar heel makkelijk kon oppakken, nadat ze op haar eigen opsporingsbericht reageerde.

De politie van de Amerikaanse staat Oklahoma deelt elke week foto’s van de most wanted crimineel van het moment. Dit keer werden er foto’s van crimineel Lorraine Graves gedeeld. De vrouw zou gezocht worden voor medeplichtigheid aan de moord op Eric Graves, die eerder die jaar vermoord is in een appartementencomplex.

De niet zo slimme Lorraine zag het bericht blijkbaar voorbij komen en kon het niet laten om op haar eigen opsporingsbericht te reageren. Zo plaatste ze de opmerking ‘What’s where’s the reward money at’.

De crimineel, die dus vroeg waar haar beloning was, sneed zichzelf in de vingers en ontving een andere verrassing. Ze werd de volgende dag namelijk opgepakt door de politie. Toch lijkt het alsof ze het niet heel erg vindt. In een foto waarop te zien is dat ze is dat ze is opgepakt, heeft ze een grote glimlach.