Een patiënt weigert het ziekenhuis te verlaten omdat hij claimt dat het ziekenhuis een tatoeage op zijn achterste heeft gezet terwijl hij een operatie onderging. Sheng Xianhui (34) uit Kunming claimt dat er twee Chinese karakters zijn gezet op zijn rechterbil.
Volgens hem is de tattoo die vertaald als 'steen ziekte' gezet door medewerkers van het Yunnan Stone Disease Hospital nadat er bij hem galstenen waren verwijderd.
Het ziekenhuis heeft nu de politie ingeschakeld om Sheng het ziekenhuis uit te zetten maar Sheng verwelkomt de komst (en eventuele inmenging) van de politie en heeft hen gevraagd een onderzoek in te stellen.
"Ik ga hier niet weg" zei hij, "Ik ben bang dat als ik ook maar een half uurtje naar buiten ga, dan zal het ziekenhuis zeker zeggen dat ik de tatoeage buiten heb laten zetten.
Zelfs al zou ik een tatoeage willen dan zou ik nooit die karakters kiezen en ik zou hem niet op dát deel van mijn lichaam willen."
Hij zei zich onbewust te zijn geweest van de tattoo tot zijn vrouw Hu Juan het zag terwijl hij in het ziekenhuis stond te douchen, een week na de operatie.
"Na de operatie deed m'n rechterbil wel zeer maar ik dacht dat dat een normale reactie was na de operatie", zei Sheng.
Hu voegde daaraan toe: "We kwamen hier op aanbeveling van een vriend, maar wie verwacht er nou dat ze mijn echtgenoots kont gaan tatoeëren?"
Het ziekenhuis ontkent dat het 'teken' een tattoo is en zegt dat het veroorzaakt kan zijn door een allergie voor de in het ziekenhuis gebruikte lakens. Foto