
|
Zuwe
Oudgediende
 WMRindex: 705 OTindex: 22.403
|
|
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
ah  jammer doei  |
|
Giovanni
Oudgediende
 WMRindex: 3.218 OTindex: 72.766
|
@AD-Viel erfolg.  |
|
Dwarsakker Senior lid WMRindex: 487 OTindex: 415 Wnplts: bij Hoevel S |
* beetje uitgehuild* maar wat wil je dan, toch (stiekum) een biertje, een colaatje met ...(bacootje bv.)
sta ik hier nog steeds met die lekkere warme handen, hééééérlijke hapjes. *lig nu op de knietjes*
|
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
Quote Dwarsakker: * beetje uitgehuild* maar wat wil je dan, toch (stiekum) een biertje, een colaatje met ...(bacootje bv.)
sta ik hier nog steeds met die lekkere warme handen, h??lijke hapjes. *lig nu op de knietjes*
eehhh heb ik iets gemist  |
|
Giovanni
Oudgediende
 WMRindex: 3.218 OTindex: 72.766
|
*sluit café en gaat naar huis* |
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
NEEhh!! ik ben er nog  |
|
Giovanni
Oudgediende
 WMRindex: 3.218 OTindex: 72.766
|
Te laat.  |
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
  *kijkt héél lief* |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
*komt binnen*  Goeienavond Chanouk  en Gio *boink*  |
|
Jasmina Erelid
 WMRindex: 155 OTindex: 3.188
|
Ciao a tutti!  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
|
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
heej peter  hoe is ie |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 Balen, vijf uur werk voor niks. Ben ik bezig met mijn gifanimatie, loopt het programma vast en ik had nog niets gesaved. |
|
Jasmina Erelid
 WMRindex: 155 OTindex: 3.188
|
Hebben je nieuwe kookkunsten gesmaakt gisteren? |
|
Jasmina Erelid
 WMRindex: 155 OTindex: 3.188
|
Quote Peter Willemse:  Balen, vijf uur werk voor niks. Ben ik bezig met mijn gifanimatie, loopt het programma vast en ik had nog niets gesaved. Ai, dat is vervelend.. dat gebeurt je dan ook geen tweede keer waarschijnlijk |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
 was lekker, moet het recept nog half opschrijven. Ik heb er ook een foto van. Als het uitgewerkt is, zet ik hem op mijn blog.  Quote: Ai, dat is vervelend.. dat gebeurt je dan ook geen tweede keer waarschijnlijk Met andere programma's ook wel eens gebeurt.  |
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
ah wat heb je gemaakt |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Quote Chanouk: ah wat heb je gemaakt Spaghetti met rundvlees, aubergine, zoete puntpaprika, kastanjechampignons, gezeefde tomaten, ricottakaas, ect.  |
|
Dwarsakker Senior lid WMRindex: 487 OTindex: 415 Wnplts: bij Hoevel S |
Quote Dwarsakker: * beetje uitgehuild* maar wat wil je dan, toch (stiekum) een biertje, een colaatje met ...(bacootje bv.)
sta ik hier nog steeds met die lekkere warme handen, h??lijke hapjes. *lig nu op de knietjes*
nee, maar Jannicka wel. * en barst weer uit in tranen* |
|
Jasmina Erelid
 WMRindex: 155 OTindex: 3.188
|
Heb je weleens pasta met verse pesto en pijnboompitjes gegeten?  |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
|
|
Jasmina Erelid
 WMRindex: 155 OTindex: 3.188
|
Ik moet echt tijd vrijmaken om wat recepten te plaatsen begrijp ik.. Helaas gaat het nog even duren, ik heb het vreselijk druk de laatste tijd. Hier wel even een tip: Toen ik nog in NL woonde maakte ik regelmatig pasta en stopte vanalles in de sauzen. Veel soorten groente en evt. vis erbij. Nu ik in Italie woon merk ik dat de pasta's hier heel erg simpel zijn maar o zo lekker! Het is een pasta met bijv. champignonsaus maar dan zal je er nooit paprika in vinden bijv. Ik heb gemerkt dat veel andere landen een pastasaus te 'ingewikkeld' maken. |
|
WMR-kok
Oudgediende
 WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Jasmina, dat geldt ook voor tapenades. Op mijn site staat een heel eenvoudig recept voor een tapenade. Maar het smaakt wel verdraaid lekker.  |
|
Chanouk Erelid
 WMRindex: 297 OTindex: 2.105
|
Quote Peter Willemse: Quote Chanouk: ah wat heb je gemaakt Spaghetti met rundvlees, aubergine, zoete puntpaprika, kastanjechampignons, gezeefde tomaten, ricottakaas, ect.  ah dat lijkt me lekker ik zou zoiets niet kunnen koken kanp van je  |
|