hr
jaargang -23 - laatste artikel 29-3 10:00 - 74302 artikelen - nu online 34 bezoekers -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


moppen en spelletjes - moppen en spelletjes - moppen en spelletjes


1 2 3 4 .... 477 478 479 [480] 481 482 483 485 486 487 488

king of the hill 2

14-09-17 13:13:54
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
Uit ontroering vanwege deze spontane geste barst @Sjaak in tranen uit. helaas heeft hij zijn zakdoek vergeten. Hij moet dus terug naar Schiphol om deze uit zijn koffer te halen.
Wederom treft @Emmo de heuvel eenzaam en verlaten aan. Dientengevolge:

my hill

Laatste edit 14-09-2017 13:15

14-09-17 13:26:12
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.721
OTindex: 90.299
Maar ja, na drie maanden op zee heeft Emmo nog een beetje last van zeebenen, en hij kan zich op het land moeilijk thuis voelen. Dus besluit hij maar een bootje te huren en een tochtje door het bijzonder waterrijke Giethoorn te maken. Met deze wind zullen er ook wel aardig wat golven zijn (a)

My hill

14-09-17 13:38:47
RNoodles
Oudgediende


WMRindex: 613
OTindex: 8.939
Op de hill waait het ook aardig.
allone had zich er niet op voorbereid en waait pardoes van de heuvel af.

RNoodles gaat bepakt met zware spullen de hill op zodat hij niet ka wegwaaien.

My Hill8)

14-09-17 14:06:30
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
@RNoodles: had op zijn beurt niet verwacht dat het zo zou gaan regenen. Hij zakt tot over zijn hoeven in de modder. Fluks naar huis om af te spoelen en laarzen aan te trekken.
In de tussentijd, echter, komt @Emmo, geheel verkwikt na een heerlijk tochtje door het waterrijke Giethoorn afbeelding
weer terug op de verlaten heuvel

my hill

16-09-17 09:43:23
Rie_Gormortis
Erelid


WMRindex: 115
OTindex: 3.379
@Emmo: had zijn lunchpakket vergeten en gaat even naar beneden om het op te halen.

My Hill

16-09-17 23:28:54
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
@Emmo had niet alleen zijn lunchpakket opgehaald maar ook een grote afbeelding
Dit omdat de ervaring heeft geleerd dat er soms snode zielen zijn die een oneigenlijk gebruik denken te kunnen maken van een lege heuvel.
@Rie_Gormortis: ziet hem aankomen, schrikt zich een hoedje en zet het op een lopen.

my hill

Laatste edit 16-09-2017 23:29

25-09-17 15:51:21
Grouse
Oudgediende


WMRindex: 5.553
OTindex: 4.886
Met een fraaie butsmuts op de kop en een assortiment heerlijke stinkkazen in de picknickmand, toog Grouse op weg naar de heuvel.
@Emmo zat klaar met zijn hamertjetikspel maar dat deerde Grouse niet.
Bij het openen van de mand kwam het heerlijke aroma van goedgerijpte kazen vrij.
Helaas was Grouse vergeten er iets drinkbaars bij in te pakken.
Emmo gaat op een drafje naar de slijter om deze omissie goed te maken.

Ondertussen:

My Hill

03-10-17 13:48:03
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
Tien dagen later komt @Emmo: zwalkend de slijterij uit, een jenever, bier en whiskylucht verspreidend alsof de hele slijterij leeggezopen is.
Hij keert terug naar de heuvel waar @Grouse: een goed heenkomen had gezocht. Helaas was dat heenkomen niet zo goed, zodat hij door de wankelende @Emmo: lastiggevallen werd. De arme @Grouse: kan niet goed tegen de intense geuren die @Emmo: verspreidt en zoek zich een minder alcoholisch verblijf.
@Emmo: valt bovenop de heuvel om en gaat zijn roes uitslapen

my hill.

14-10-17 18:58:32
RNoodles
Oudgediende


WMRindex: 613
OTindex: 8.939
Aangezien Emmo ondertussen weer aardig nuchter is besluit Emmo weer terug te gaan naar de slijter om het weekend te kunnen vieren.

RNoodles wil lekker rustig genieten van het weer.
Dit kan hij nu mooi op de Hill doen.

My Hill8)

Laatste edit 14-10-2017 18:58

14-10-17 19:11:15
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
Na het bezoek aan de slijter, fietstassen uitpuilend van de ingeslagen voorraad, gaat @Emmo: langs bij het KNMI. Als professioneel grootverbruiker van de diensten van deze nuttige organisatie verzoekt hij om zijn vriendinnetje Ophelia een duwtje te geven.
Dit lukt en zij gaat op weg richting heuvel. Gevolg is dat @RNoodles: volkomen onverwacht compleet uit de lijken waait. Hij drijft mee op de bijbehorende stortregens.
@Emmo: daarentegen is als volwassen zeebeer wel het één en ander gewend. Hij fiets de heuvel op en gaat ongestoord verder met het consumeren van de meegebrachte drinkenswaren.

my hill

14-10-17 19:11:37
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.721
OTindex: 90.299
rustig is het echter niet, RNoodles heeft belangrijke verantwoordelijkheden elders: hij moet reageren in het galgjetopic.. Beetje bij de les blijven, hè RNoodles :D :ja

rustig is het idd niet, want nu komt Emmo de boel verstoren
maar als hij zich realiseert dat hij de norrelbootjes vergeten is, fietst hij gauw weer naar huis :w

dus lekker toch My Hill

Laatste edit 14-10-2017 19:12

14-10-17 20:34:11
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
Zolang het om bootjes gaat, heb je aan @Emmo: geen kind. Samen met de norrelbootjes neemt @Emmo: wat afbeelding en afbeelding mee.
De bedoeling is om deze gezamenlijk te consumeren.
Dit is echter tegen het zere been van de vegetarische @allone: , die aan het schelden slaat. @Emmo: is echter de beroerdste niet en evacueert @allone: naar de onderzijde van de heuvel. Daar kan zij ongestoord haar gemoed luchten zonder @Emmo: te storen in zijn ernstige bezigheden, te weten het oppeuzelen van meegebrachte heerlijkheden.

my hill

25-10-17 13:16:26
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.721
OTindex: 90.299
Ter ere van diens verjaardag zit Emmo oude teksten van T_S te lezen:
Quote @Tom_Servo:
Aanschouw: "Crisis on Infinite Hills".
T-S is druk bezig de reïncarnatie van de heuvel voor te bereiden, wanneer hij Odysseus en zijn leger ziet. Hij beseft dat ze aan zullen vallen als hij de reïncarnatie heeft afgerond. Hij besluit daarom iets anders te doen; met de tijdmachine van de Satellite of Love wil hij teruggaan in de tijd om het verleden zodanig te veranderen dat de heuvel niet verouderd is, en dus niet gereïncarneerd hoeft te worden. Voor hij in de machine stapt klinkt er een stem vanuit het niets die hem waarschuwt dit niet te doen; het verleden is al te vaak veranderd gedurende de oorlog om de heuvel.

T-S trekt zich hier niks van aan en stapt in de machine. Zodra T-S de tijdmachine heeft opgestart, begint alles om hem heen enorm te schudden. Hij ziet door het raam van de satelliet hoe er wormgaten opengaan in de ruimte. Hij trekt zich hier niets van aan, en begint met de tijdreis. In de tijdstroom komt de tijdmachine echter botsing met een andere tijdmachine; identiek aan die van T-S. De twee machines verlaten de tijdstroom en belanden beide op de heuvel. T-S klimt uit zijn machine, en ziet tot zijn verbazing uit de andere machine nog een T-S kruipen. De andere T-S negeert hem, en rent naar de heuvel met de mededeling dat hij klaar moet staan voor als “Vena” aanvalt met zijn draken.

T-S begrijpt hier niets van, maar krijgt niet veel tijd om na te denken. Overal om de heuvel beginnen nu wormgaten te ontstaan. De wormgaten blijken poorten naar parallelle universums te zijn. T-S wordt in een van de poorten gezogen, en beland midden in een veldslag om de heuvel tussen een leger Griekse soldaten geleid door Odysseus en een leger spoken geleid door Somkid. Door andere poorten heen ziet T-S meer heuvels: een heuvel waar een enorm monster Vailan en een alternatieve versie van T-S bedreigt, een heuvel waar een soort soapserie wordt opgenomen rondom de strijd, een heuvel die in de ruimte zweeft omgeven door star wars-achtige ruimteschepen, en nog veel meer. De poorten worden groter en groter, en langzaam worden al deze heuvels naar elkaar toegetrokken. Samen met de bijbehorende strijders. Door zijn radio wordt T-S opgeroepen door Crow, die hem vraagt wat er gaande is. Er zijn minstens 10 andere satellieten verschenen in de ruimte boven de aarde.

T-S wordt weer een van de poorten ingezogen. Ditmaal beland hij in een universum waarin Marike de leerlinge is van Vadertje tijd. Zij was het die T-S waarschuwde het verleden niet te veranderen. Ze geeft T-S uitleg waarom: doordat in de loop van de strijd om de heuvel zo vaak het verleden is veranderd, zijn er vele alternatieve tijdlijnen ontstaan. De laatste die T-S maakte met zijn tijdreis was er net een teveel: de tijdlijnen zijn aan het instorten en versmelten tot een nieuwe tijdlijn. Uit elke tijdlijn zullen slechts een paar gebeurtenissen en personen behouden blijven in de nieuwe tijdlijn. Alle andere personen zullen in het niets verdwijnen.

Nauwelijks is ze uitgesproken, of Marike verdwijnt ook in het niets. Het universum waar T-S nu in zit is de volgende die zal verdwijnen. Hij vlucht door een poort naar een ander universum. Hier loopt hij een versie van Tazmanian Devil tegen het lijf, die door een camouflagepak dagenlang de heuvel bezet wist te houden. Met moeite overtuigd T-S hem dat hij niet de T-S uit dit universum is, en dat ze in groot gevaar zijn. Het gevaar blijkt zelfs nog groter dan verwacht wanneer een donkere gestalte op T-S en Taz afkomt. Het is de waren heuvelkoning, die van de chaos gebruik wil maken om alle heuvels te veroveren. Hij verslaat Taz en mept T-S naar weer een ander universum.

T-S weet hoe machtig de heuvelkoning is, maar hij is niet immuun voor het versmelten van de tijdlijnen. T-S reist snel nog een paar universums bij langs. Hij rekruteert in elk universum een aantal mensen waaronder Emmertje, Es-de-Fles, Lentebriesje, Jersan, Timwijn, Muller, een duivelin-versie van Marike, en een alternatieve versie van zichzelf, die in zijn eigen universum versmolten is met Vena tot een cyborg. Samen vallen ze de heuvelkoning aan in een poging hem naar een van de verdwijnende universums te sturen.

Lange tijd wordt er gevochten, terwijl om het strijdtoneel heen poorten open blijven gaan en universums blijven versmelten. Een voor een beginnen de helpers van T-S echter te verdwijnen omdat hun universums ophouden te bestaan. Uiteindelijk zijn alleen T-S en de heuvel koning nog over.

T-S lokt de heuvelkoning naar een van de nog bestaande universums. Dit is een universum waarin T-S zo’n bedreiging vormde voor de heuvel, dat de andere strijders een wapen hadden gemaakt om hem te verslaan: het anti-alles-wat-met-T-S-te-maken-heeft-superwapen-met-permapoef-upgrade-wapen. T-S trekt de aandacht van dit wapen, waarna hij voor de koning springt. Het wapen treft T-S, en daarmee ook de heuvelkoning. T-S is vernietigd, en de heuvelkoning is zwaar gewond. Hij wordt door een van de laatste poorten opgezogen en beland in een universum zonder heuvel; het “King of the Kuil” universum.

De heuvelkoning is weg, maar de fusie gaat onverminderd door tot er inderdaad nog maar 1 universum over is, met z’n eigen unieke tijdlijn. Maar weinig personen uit de voorgaande universums zijn nog over, en zij die er nog zijn herinneren zich niets meer van de situatie voor de versmelting. In dit nieuwe universum is de strijd om de heuvel nog niet begonnen. Er is dus ook geen winnaar. Ook in dit universum bestaat een versie van T-S, welke zich echter net als iedereen niets kan herinneren van de oude universums en de personages die daarin leefden. Hij weet echter 1 ding wel; hij wil de heuvel…
Daardoor merkt hij niet dat hij afgedwaald is, en dat allone allang de heuvel heeft veroverd

My Hill

26-10-17 17:12:48
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
@Emmo: komt terug uit het nabijgelegen universum en ziet dat de heuvel door @allone: is overgenomen.

Goede raad is duur.

Daarom pleegt @Emmo een plofkraak op een nabijgelegen tappenflap. @Emmo heeft alleen te weinig ervaring in deze tak van sport en gebruikt een beetje al te ruimhartig zijn zelfvervaardigde plofstof.
De resulterende aardbeving doet @allone: het evenwicht verliezen en van de heuvel afrollen, pardoes de krater in.
Eind goed al goed, @Emmo neemt de heuvel weer in.

My hill

26-10-17 21:43:42
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.721
OTindex: 90.299
nou ja, nou ja.. eind goed al goed? De politie is het hier natuurlijk niet mee eens, en neemt Emmo de tappenflapplofkraker mee naar het buro.
gelukkig voor allone is er geen vuur in die krater, en kan ze er gewoon weer uit klimmen..
pffff, gevaarlijk spelletje dit

My hill

26-10-17 22:10:25
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
Na de plof zijn alle forensische sporen uitgewist, en @Emmo: wordt dientengevolge vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Ook TBS komt niet in zicht omdat hij tegenover de psychiater stijf zijn kaken op elkaar houdt. Zo leer je nog eens wat van het nieuws.

@Emmo: zint op het heroveren van de heuvel die wederrechtelijk door @allone: bezet is. Een idee!
Hij vangt een heel stelletje eikenprocessierupsen en lanceert die met een blijde tot bovenop de heuvel. @allone: weet niet waar ze het zoeken moet van de jeuk en de huiduitslag en zoekt een dokter op.
@Emmo: heeft vanuit Wapserveen sluipwespen, koolmezen en grootoorvleemuizen mee, die er gezamelijk voor zorgen dat de heuvel binnen de kortste keren weer eikenprocessierupsenvrij is. Hier door kan de rechtmatige eigenaar van de heuvel zijn bezit weer in bezit nemen.

my hill

11-11-17 18:34:28
RNoodles
Oudgediende


WMRindex: 613
OTindex: 8.939
Emmo heeft geen bamboe meer dus hij besluit dit te gaan halen in het Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Daarom moet hij de heuvel verlaten om op reis te gaan.

RNoodles ziet zijn kans schoon en gaat gelijk op de heuvel zitten.

My Hill8)

11-11-17 23:16:52
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
Emmo komt terug uit Rhenen en merkt dat er voor de zoveelste keer een wederrechtelijke heuvelbezetter heeft plaatsgenomen. Kunnen ze die arme heuvel dan nooit met rust laten!
Blijkbaar heeft @RNoodles: er op een slinkse manier voor gezorgd dat Emmo de heuvel verliet. Ditmaal door de natuurlijke behoeften die Emmo nu eenmaal heeft. Gegeten moet er worden, nietwaar?

Emmo neemt wat vriendjes mee uit Ouwehands. Na de reis hebben de vriendjes honger gekregen, en zien op de heuvel een malse lama staan. @RNoodles: op zijn beurt ziet de nieuwe vriendjes en galoppeert de heuvel af, achtervolgt door zijn nieuwe vrienden.
De heuvel blijft eenzaam achter. Maar niet voor lang.

my hill

25-12-17 04:03:46
Rie_Gormortis
Erelid


WMRindex: 115
OTindex: 3.379
@Emmo: zijn koelbox is leeg nadat hij ruim een maand op de heuvel was, en gaat naar de supermarkt om de koelbox weer te vullen.

My hill.

25-12-17 11:00:56
Emmo
Stamgast


WMRindex: 65.335
OTindex: 28.406
@Emmo hoeft de koelbox niet eens mee te nemen naar de supermarkt. Bij zijn laatste verblijf in noord Finland was het koud genoeg om de tas met diepgevroren levensmiddelen en dranken te vullen voor de eerstvolgende drie maanden.

Één van de dingen die hij meeneemt uit Finland is een inheemse eland. Als die niet in buurland Noorwegen aan vellen worden gereden door de plaatselijke spoorwegen zijn die heel geschikt om als trekdier te dienen voor een sleetje.

@Emmo nodigt @Rie_Gormortis uit om plaats te nemen, @Emmo geeft de arme eland een hengst voor zijn partes posterioris, die vervolgens met een rotvaart de heuvel afrent, huiswaarts.
@Rie_Gormortis houdt zich angstvallig vast aan de slede en durft niet uit te stappen.

Zo is de heuvel weer van vreemde smetten vrij en kan @Emmo zijn terechte plaats weer innemen.

my hill

19-06-18 22:18:10
RNoodles
Oudgediende


WMRindex: 613
OTindex: 8.939
Omdat Emmo al bijna een half jaar op de hill zit besluit hij toch maar te verhuizen, het uitzicht begint Emmo namelijk aardig te vervelen.

Dit geeft Rnoodles de mogelijkheid de hill weer te bezetten.

My Hill8)

25-06-19 06:44:11
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.721
OTindex: 90.299
RNoodles hoort dat in Maastricht de universiteit een onderzoek heeft gestart naar seksuele opwinding. En aangezien hij zichzelf als deskundige beschouwd besluit hij naar het Bourgondische zuiden te verhuizen.
En zo ontdekt Allone op haar ochtendwandeling een verlaten heuvel. Zo hee, dat is lang geleden. Tevreden zoekt ze een aangenaam plekje op

My Hill

25-06-19 19:40:49
RNoodles
Oudgediende


WMRindex: 613
OTindex: 8.939
Omdat Rnoodle een jaar op de hill heeft gezeten hijft papieren kunnen regelen dat de hill zijn eigendom is:)

Helaas voor allone wordt ze daarom verwijderd van de hill van RNoodles.

RNoodles zet er gelijk een grote vlag neer met een witte lama erop.

My hill8)

25-06-19 23:54:20
allone
Oudgediende


WMRindex: 50.721
OTindex: 90.299
Het is veel te heet op de heuvel, dus besluit RNoodles dat hij nodig geschoren moet worden.
In zijn afwezigheid neemt allone de heuvel in bezit, en gebruikt de vlag om op te zitten

My Hill

26-06-19 22:04:20
RNoodles
Oudgediende


WMRindex: 613
OTindex: 8.939
Allone heeft net pech dat de vlaggenpolitie z'n inspectieronde doet.

Vlaggen zijn niet om op te zitten dus allone wordt meegenomen :ja
De vlag wordt in ere hersteld.

RNoodles komt geschorAllone l terug.

My Hill8)

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 477 478 479 [480] 481 482 483 485 486 487 488

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven